Rozelaarkoor & Orkest

Kun jij een instrument bespelen? Of houd je van zingen? En vind je het leuk om op te treden? Word dan lid van het Rozelaarkoor & Orkest.

Daniëlle Jurriens

Heb je vragen over het Rozelaarkoor&Orkest. Neem contact op met onze muziektherapeut Daniëlle.

0342-413334 0342-413334 Mail naar Daniëlle

Gezellig samen zingen en spelen
Je speelt samen met ongeveer 30 andere mensen met een verstandelijke beperking. Sommigen zingen, anderen maken muziek op bijvoorbeeld een keyboard, xylofoon, drumstel of blokfluit. De deelnemers beleven allemaal veel plezier aan het samen zingen en spelen. Bovendien is het goed voor je ontwikkeling. Want je leert nieuwe liederen, ritmes en instrumenten. Je leert samen muziek maken. Je kunt je gevoelens uiten via muziek. En je kunt je geloof vormgeven in de liederen.

Optreden voor publiek
Het Rozelaarkoor & Orkest treedt natuurlijk ook op voor publiek. Denk aan:

  • Vieringen van de Rozelaar (zoals Kerst en Pasen
  •  Kleine optredens in de ontmoetingsruimte van de Rozelaar
  • Concerten voor kinderen (in vakanties en op dinsdagmiddag)
  • Speciale gelegenheden en kerkdiensten
  • Speciale kerkdiensten.


Doe je mee?
Wil je ook lid worden van het Rozelaarkoor&Orkest? Neem dan even contact op met Daniëlle Jurriens, muziektherapeut. Je kunt bellen (0342 – 41 33 34) of mailen (d.jurriens@rozelaar.nl). Het Rozelaarkoor&Orkest oefent elke dinsdagmiddag van 14.15 tot 15.00 uur bij de Rozelaar, Rozenstraat 9 in Barneveld. We hebben een goede oefenruimte en veel muziekinstrumenten.

 

Rozelaarkoor&Orkest

Een optreden boeken?
Wil je een optreden van het Rozelaarkoor&Orkest boeken voor een feest, kerkdienst of andere gelegenheid? Neem dan even contact op met Daniëlle Jurriens van de Rozelaar (contactgegevens hierboven). Voor een extern optreden vragen een onkostenvergoeding van 100 euro én eventuele vervoerskosten. 

Het Rozelaarkoor&Orkest steunen?
Wil je het Rozelaarkoor&Orkest ondersteunen? Graag! Dit kan door een gift over te maken naar Stichting Vrienden van de Rozelaar. Bij de omschrijving kunt u dan 'Rozelaarkoor&Orkest' noemen. Deze giften besteden we onder andere aan het onderhouden van de instrumenten en aan de kleding en kledingaccessoires voor de optredens.