Over ons

De Rozelaar is er voor mensen met een verstandelijke beperking. Samen met ons vind je een warme plek in de samenleving. Dat doen we met zinvolle dagbesteding. Een fijne plek om te wonen. En waardevol werk. We geven liefdevolle zorg, vanuit onze christelijke identiteit.

Cliënt Advies Punt

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons Cliënt Advies Punt.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Midden in de samenleving

Onze cliënten staan midden in de samenleving. Ze voelen zich gezien, serieus genomen en waardevol. Het gaat om véél meer dan goede zorg. Wij vinden het belangrijk dat mensen de kans krijgen om hun steentje kunnen bij te dragen. Onze bewoners en cliënten halen waardering uit hun bijdrage aan de samenleving. Ze ontwikkelen zich. En ervaren kwaliteit van leven. Het normale leven.

We geloven dat God de schepper van al het leven is. En dat iedereen waardevol is en recht heeft op (samen)leven. Vanuit die levensvisie ondersteunen we mensen om hun plek in de samenleving in te vullen.

Christelijke identiteit

De Rozelaar staat voor kwalitatief goede zorg, met onze christelijke identiteit als grondslag. Jaarlijks brengen we een kwaliteitsrapport uit.

Kwaliteit van zorg

Heb jij een hart voor liefdevolle zorg? En ontwikkel je je graag in je vak? De Rozelaar heeft regelmatig mooie vacatures voor gedreven zorgprofessionals.

Werken bij de Rozelaar

over de Rozelaar