Dagbesteding

Lekker bezig zijn, samen met anderen. Leuk toch? Bij de Rozelaar kun je van alles doen. We horen graag wat je leuk vindt. Wat je graag wilt leren. En waar je blij van wordt. Samen vinden we een leuke dagbesteding die bij je past. Dat kan belevingsgerichte dagbesteding zijn, maar ook arbeidsmatige dagbesteding.

Wat doe jij het liefst?

De een houdt van creatief bezig zijn, de ander van lekker buiten werken. Misschien doe je graag inpakwerk? Of wil je graag gasten bedienen in een lunchroom? Er zijn allerlei mogelijkheden. We hebben activiteiten voor mensen met een lichte of matige verstandelijke beperking. En voor mensen met ernstige meervoudige beperkingen (EMB).

De beste zorg en ondersteuning

Je krijgt bij ons de best mogelijke zorg en ondersteuning. We werken met Triple-C. Dat betekent dat we goed kijken naar wat jij nodig hebt. We zijn dichtbij, ook als het even moeilijk is. En we zorgen dat je overdag leuke dingen kunt doen. We kijken anders naar probleemgedrag: we pakken de oorzaken aan. We werken goed samen met de orthopedagoog van de Rozelaar. Daardoor weten we goed hoe we jou het best kunnen begeleiden. We vinden het belangrijk dat jij je prettig voelt bij ons. En in je werk.

Behandeling & Therapie

Mensen met een verstandelijke beperking hebben meer kans op lichamelijke klachten en andere gezondheidsproblemen. Herken je dit? Dan is het fijn als je naar een specialist kunt die jou begrijpt. En die weet wat jij nodig hebt. Bij de Rozelaar kun je daarom terecht bij een gedragsdeskundige, fysiotherapeut, bewegingsagoog, psychomotorische therapeut of een muziektherapeut. En heb je andere ondersteuning nodig? Dan regelen we die.

Indicatie

Om dagbesteding binnen de Rozelaar te krijgen heb je een WLZ of WMO indicatie nodig. Financiering kan zowel op basis van Zorg In Natura als in PGB.

Omschrijving van afbeelding(nog in te vullen)

Vervoer van en naar de dagbesteding

Heb je vervoer nodig van huis naar de dagbesteding? En van de dagbesteding weer naar huis? Wij verzorgen het vervoer zelf. We hebben 8 bussen. En 30 vaste chauffeurs, oproepkrachten en vrijwilligers. Dat is nogal uniek voor een zorgorganisatie. Dat past bij onze werkwijze: kleinschalig en betrokken. Zijn er speciale wensen? Of heb je vragen over het vervoer? Dan horen we dat graag!

We kunnen altijd chauffeurs gebruiken. Dus wil je vrijwilligerswerk bij ons doen? Neem dan contact op.

Dagbesteding locaties