Dagbesteding

Lekker bezig zijn, samen met anderen. Leuk toch? Bij de Rozelaar kun je van alles doen. We horen graag wat je leuk vindt. Wat je graag wilt leren. En waar je blij van wordt. Samen vinden we een leuke dagbesteding die bij je past. Dat kan belevingsgerichte dagbesteding zijn, maar ook arbeidsmatige dagbesteding.

client afbeelding Cliënt Advies Punt

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons Cliënt Advies Punt.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Wat doe jij het liefst?

De een houdt van knutselen, de ander van lekker buiten werken. Misschien doe je graag inpakwerk? Of wil je graag gasten bedienen in een lunchroom? Er zijn allerlei mogelijkheden. We hebben activiteiten voor mensen met een lichte of matige verstandelijke beperking. En voor mensen met ernstige meervoudige beperkingen (EMB).

Goed om te weten: voor dagbesteding is in de meeste gevallen geen wachtlijst.

De beste zorg en ondersteuning

Je krijgt bij ons de best mogelijke zorg en ondersteuning. We werken met Triple-C. Dat betekent dat we goed kijken naar wat jij nodig hebt. We zijn dichtbij, ook als het even moeilijk is. En we zorgen dat je overdag leuke dingen kunt doen. We kijken anders naar probleemgedrag: we pakken de oorzaken aan. We werken goed samen met de orthopedagoog van de Rozelaar. Daardoor weten we goed hoe we jou het best kunnen begeleiden. We vinden het belangrijk dat jij je prettig voelt bij ons. En in je werk.

Ook fysiotherapie en muziektherapie

Op de dagbesteding in Barneveld kun je ook fysiotherapie krijgen. Dat is fijn als je moeite hebt met bewegen. Als je pijn hebt bij het lopen. Of als je problemen hebt met je gewrichten.

Ben je vaak bang? Heb je verdriet? Ben je snel boos? Of heb je moeite met sociale contacten? Dan is muziektherapie misschien iets voor jou. De muziektherapeut komt op de dagbesteding in Barneveld.

Omschrijving van afbeelding(nog in te vullen)

Vervoer van en naar de dagbesteding

Heb je vervoer nodig van huis naar de dagbesteding? En van de dagbesteding weer naar huis? Wij verzorgen het vervoer zelf. We hebben 8 bussen. En 30 vaste chauffeurs, oproepkrachten en vrijwilligers. Dat is nogal uniek voor een zorgorganisatie. Dat past bij onze werkwijze: kleinschalig en betrokken. Zijn er speciale wensen? Of heb je vragen over het vervoer? Dan horen we dat graag!

We kunnen altijd chauffeurs gebruiken. Dus wil je vrijwilligerswerk bij ons doen? Neem dan contact op.

Werken bij een écht bedrijf?

Wil je graag werken bij een écht bedrijf? En denken we dat jij dat wel kunt? Ga dan naar de Rozelaar. Je krijgt dan een jobcoach. Samen ga je op zoek naar werk dat bij jou past.

Dagbesteding locaties