Arbeidsmatig werk

Wij werken samen met diverse bedrijven en nemen graag werk uit handen. Denk aan inpakwerk, sorteerwerk of kopieer- en printwerk.

client afbeelding Jacolien Gorissen, Medewerker Acquisitie

Wil jij samenwerken met de Rozelaar? Neem contact met ons op!

0342-413334 0342-413334 j.gorissen@rozelaar.nl

Zoek je helpende handen voor je bedrijf?

We doen zinvol werk voor andere bedrijven en zo staan we midden in de samenleving. We zijn trots op onze werkzaamheden. Wat we doen?

  • inpakken van (kerst)pakketten
  • digitaliseren van dia's
  • sorteren en uittellen 
  • stickeren 
  • kopieren en printen


Samenwerken
 

Heb jij een leuke eenmalige of structurele klus voor onze cliënten? Neem contact met ons op.

Benieuwd met welke bedrijven we samenwerken en wat we onder andere doen, lees snel verder! 

Arbeid

Wij werken onder andere samen met..

Midland Voeders

Voor Midland Voeders pakken onze cliënten kalenders in voor eindejaarsmailing richting de klanten. Ook hebben cliënten meerdere mailings klaargemaakt. "Dit gaat al jaren naar volle tevredenheid. De samenwerking verloopt gemoedelijk, op het gemak en keurig".

Op de vraag welke meerwaarde het samenwerken heeft met de Rozelaar krijgen we het volgende mooie antwoord: "Als we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zo kunnen helpen doen we dat met plezier en dit sluit naadloos aan bij onze manier van goed om willen gaan met personen, dieren en zaken. Goed rentmeesterschap zeg maar. En dus goed maatschappelijk ondernemen!"

Veluws Verfhuis

Via een buurvrouw die bij de Rozelaar werkt kwam het Veluws Verfhuis bij ons terecht. Cliënten van dagbestedingsgroep Lavendel maken verfstalen/kleurenstalen, ze stempelen verfroerstokjes en stellen onze kerstpakketten samen. 

"We willen van betekenis zijn voor onze klanten, leveranciers en collega's. We leveren kwaliteitsmaterialen en vinden het belangrijk dat deze op een sociaal betrokken wijze tot stand komen. Daarom zoeken we zoveel als mogelijk werk wat we kunnen laten uitvoeren door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en/of beperking. Met ons eigen verfmerk BLAUW kunnen we veel handwerk organiseren, waarmee jullie cliënten aan de slag kunnen. Daar worden we zelf ook blij van"

Elstar Catering

Elstar Catering verzorgt zakelijke events zoals open dagen, beurzen en jubileumfeesten. Ze doen de totaalorganisatie en één van de dingen is natuurlijk ontvangst met koffie. Afhankelijk van de wens van de klant is een mooie mogelijkheid de koekjes van Bakkerij Taart&Zoet. Elstar Catering benoemd naar klanten altijd deze mogelijkheid en dit wordt gewaardeerd. 

"De samenwerking verloopt prima. Zowel wij als onze klanten vinden een stukje maatschappelijke betrokkenheid belangrijk"

Van Manen haarden&kachels

Cliënten van dagbestedingslocatie Industrie pakken een stookset in die klanten van Van Manen krijgen wanneer ze een houthaard of houtkachel kopen. Deze set bestaat uit gekloofd droog hout, aanmaakhoutjes, aanmaakblokjes en een stookinstructie. Zo kunnen de klanten meteen vuur stoken zodra de kachel of haard geïnstalleerd is. Wanneer de materialen voor de sets op zijn, wordt er gemaild naar de Rozelaar en zorgt Van Manen ervoor dat er weer nieuwe materialen op de locatie worden geleverd om nieuwe sets in te pakken. 

"De samenwerking verloopt prima. De stooksets worden keurig verpakt en er is duidelijke communicatie. Het is voor ons prettig dat we dit werk uit kunnen besteden, zo kunnen wij de tijd die wij hierdoor overhouden weer aan andere zaken besteden. Ook geeft het een fijn gevoel dat we een steentje kunnen bijdragen wat betreft de dagbesteding van jullie cliënten. Een mooi voorbeeld van twee Barneveldse bedrijven die samenwerken om het beste resultaat te behalen."

Prezend

Prezend is een bedrijf wat eigenwijs is in kerstpakketten. Elk pakket wordt op maat samengesteld door de klant. Afgelopen jaar hebben cliënten van de Rozelaar geholpen bij het verpakken van bonbons en het verpakken van krijtjes. "Dit was echt top geregeld!"

Procomm

Procomm helpt organisaties bij het vinden van de juiste promotionele producten en textiel. Cliënten van de Rozelaar doen divers inpakwerk voor Procomm. "Maatschappelijk verantwoord werken staat bij ons hoog in het vaandel, vandaar dat we samenwerken met meerdere sociale werkplaatsen in de regio voor diverse werkzaamheden. Ook onze klanten waarderen dit heel erg. We dragen dit ook altijd uit naar buiten zodat onze relaties weten dat we met sociale werkplaatsen samenwerken".

C&M printing

C&M Printing is specialist in het full color bedrukken van promotionele producten, merchandising en relatiegeschenken. Cliënten van de Rozelaar pakken producten uit, en weer in (nadat ze bedrukt zijn). Denk hierbij aan trays met pennen zodat die bedrukt kunnen worden. Of de bekende dopperflessen, deze worden 'los gehaald' zodat ze bedrukt kunnen worden en daarna weer in elkaar gezet. Het in- en uit elkaar draaien van de doppers gebeurd het meest door groep Industrie. Het vullen van trays met pennen doen diverse groepen. Het werk wordt zelf opgehaald. We werken met een planning in ons systeem zodat we precies kunnen zien wanneer welke order klaar moet zijn. 

"De samenwerking verloopt super fijn. De mensen die bij ons komen zijn vaak vrolijk en je ziet dat ze het leuk vinden om het werk te doen. Er is ook een fijne klik met de  begeleiders en we overleggen samen over de orders. Af en toe hebben we een grote order, en er wordt altijd goed mee gedacht over hoe er geholpen kan worden." 

"De Rozelaar neemt ons echt heel veel werk uit handen wat echt gebeuren moet om te kunnen printen, maar over het algemeen een tijdrovend iets is. Ze doen dit met veel zorg en werken echt netjes, we kunnen er echt op vertrouwen dat het goed en zorgvuldig gebeurt. De cliënten van de Rozelaar zijn met veel handen samen en dat is precies wat wij nodig hebben. Ook is het fijn om echt te zien dat de mensen van het werken genieten, en ze een zinvolle daginvulling hebben. Als ze de spullen komen halen of brengen is er altijd wel ruimte voor een praatje of een grapje. Dat is toch goed om aan mee te werken."

Kiezebrink

 

Kiezebrink is producent en leverancier van een grote variëteit aan diervoeders, voeding voor roofvogels, reptielen, dierentuindieren, honden en katten. Cliënten van de Rozelaar stickeren al jaren zakjes waar de producten in gaan. Er worden diverse zakjes voorzien van een etiket. Deze zakjes worden gebruikt voor het verpakken van verse vleesproducten en diverse soorten diepgevroren vis, wat dient als voeding voor honden en katten. Bij Kiezebrink worden de etiketten geprint en samen met de zakjes klaargelegd. Deze worden door de Rozelaar opgehaald en na het etiketteren weer retour gebracht. 

"De samenwerking is prettig omdat de communicatie goed is en we korte lijnen hebben. We ontvangen wekelijks een mail met de vraag of we werk hebben voor de Rozelaar. Op woensdag wordt de productieplanning voor de week erop gemaakt, en wordt er gekeken wat er gestickerd meot worden. Dit staat woensdag- of donderdagochtend klaar en wordt het opgehaald door één van de medewerkers met een aantal enthousiaste cliënten. Die week erop wordt het keurig voorzien van een etiket en wordt het weer teruggebracht bij ons."

"Het etiketteren neemt veel tijd in beslag en is een precieze klus waar aandacht aan besteed dient te worden. De meerwaarde van de samenwerking is dat er in overleg snel geschakeld kan worden en als er weinig tijd is om te etiketteren. De zakjes zien er strak en netjes uit, omdat er de juiste aandacht aan is besteed. Het is voor ons een win-win situatie. De cliënten zijn lekker bezig en voelen zich hierdoor nuttig. En aan het resultaat te zien wordt dit zeer serieus genomen door hen. Voor ons is het mooi dat dit werk uit handen genomen wordt."