Rozerie Brasserie & Bakkerij

Van harte welkom bij Rozerie Brasserie & Bakkerij! De Rozerie is een plek waar gastvrijheid centraal staat en waar kwaliteit de norm is. Hier werken mensen met een verstandelijke beperking. Ze werken en leren als gastheer/vrouw, keukenmedewerker of bakker.

Contact gegevens

Langstraat 15
3771 BA Barneveld
Rozerie Brasserie & Bakkerij

Bij de Rozerie werken mensen met een verstandelijke beperking die ondersteund worden door begeleiders vanuit de Rozelaar.

De medewerkers bij de Rozerie volgen een leerwerk-traject voor gastheer/vrouw of keukenmedewerker. Wij werken vanuit de visie dat ieder mens bijzonder is en zij het gewone leven mogen ervaren. Dit betekent dat wij aansluiten bij de behoefte van onze medewerkers en houvast bieden om een betekenisvolle werkplek te hebben.

Activiteiten/werkzaamheden

In de Rozerie kun je op drie verschillende plekken werken en leren: de keuken, de brasserie en de bakkerij. De werkzaamheden in de keuken zijn onder andere snijden, bereiden, bakken/koken en opmaken van de lunch.

In de bakkerij maken we de heerlijkste zoete lekkernijen. Ze vallen in de
smaak bij zowel horecagelegenheden, bedrijven en particulieren. Je leert veel. Zoals: wegen, snijden, schillen, opmaken, bakken, maar ook plannen en samenwerken.

In de brasserie ben je voornamelijk bezig met het helpen van gasten, serveren van gerechten en andere bedieningswerkzaamheden. Naast deze taken draag je ook bij aan een schone werkomgeving. De begeleiding ondersteunt jou zo nodig. We zorgen voor een veilige en vertrouwde werkomgeving waar jij jezelf kan zijn en waar je uitgedaagd wordt. Zo stimuleren we jou om je te ontwikkelen in je werkzaamheden.

 

Omschrijving van afbeelding(nog in te vullen)