Ambulante coaching

Woon je zelfstandig? Of wil je graag zelfstandig gaan wonen? Dat is niet altijd makkelijk. Want je moet ineens heel veel zelf doen. Zoals stofzuigen, koken en je geldzaken regelen. En goed omgaan met je buren. Onze ambulante coach helpt je graag op weg. Je kunt steeds meer zelf.

client afbeelding Wil je ook ambulante coaching?

Woon je op jezelf in je eigen appartement? En wil je graag leren hoe je zelfstandiger wordt? Dan is ambulante coaching misschien iets voor jou. Wil je meer weten?

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Jouw persoonlijk plan

Ambulante coaching is bedoeld voor mensen met een lichte of een matige verstandelijke beperking. Je bent al heel zelfstandig, en dat is mooi. De coach helpt je om nóg zelfstandiger te worden. Of om zelfstandig te blijven. Wat wil jij graag leren? De coach hoort dat graag. Samen bekijken jullie welke ondersteuning jij graag wilt. We maken dan een persoonlijk plan. Daarin staat wat jij wilt leren. En waar de coach jou bij gaat helpen. En hoe vaak.

Het kan bijvoorbeeld gaan om twee keer een uurtje in de week. Maar ook tussendoor, als jij vindt dat jij coaching nodig hebt. Misschien heb je maar heel kort coaching nodig. Maar langere tijd kan ook. Als de coach langskomt, ga je vaak eerst even samen koffie of thee drinken. Daarna gaan we aan de slag met wat jij lastig vindt. En wat jij wilt leren. Eventueel overleggen we met de orthopedagoog van de Rozelaar.

Wat doet de coach allemaal?

De coach kan jou van alles leren. Zoals je huis schoonmaken boodschappen doen en koken. En ook: je geldzaken goed regelen, want dat is natuurlijk belangrijk. Vind je het moeilijk om je dag goed in te delen? Dan helpt de coach jou met structuur. Wil je graag met iemand ergens naartoe, maar je weet niet hoe je dat moet vragen? Ook dan helpt de coach jou graag. De coach heeft alle aandacht voor jou. De coach weet wat jij nodig hebt. De ambulante coaching stopt als jij vindt dat jij het verder zelf kunt. Of als de indicatie stopt.

Omschrijving van afbeelding(nog in te vullen)

Klaver4

Wil je nieuwe mensen leren kennen? Dan kun je ook naar Klaver4. Dat is een gezellige plek waar je samen kookt en eet. Je doet ook samen leuke andere activiteiten.

Lees meer over Klaver4 in Barneveld

Locaties