Behandeling & therapie

Mensen met een verstandelijke beperking hebben meer kans op lichamelijke klachten en andere gezondheidsproblemen. Herken je dit? Dan is het fijn als je naar een specialist kunt die jou begrijpt. En die weet wat jij nodig hebt. Bij de Rozelaar kun je daarom terecht bij een gedragsdeskundige, fysiotherapeut, bewegingsagoog, psychomotorische therapeut of een muziektherapeut. En heb je andere ondersteuning nodig? Dan regelen we die.

Cliënt Advies Punt

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons Cliënt Advies Punt.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Gedragsdeskundige

De gedragsdeskundige bekijkt hoe het met jou gaat. Ze kijkt naar jouw gedrag. En ze adviseert jouw begeleiders. Zo krijg je de juiste begeleiding.

Fysiotherapie

Heb je moeite met bewegen? Pijn bij het lopen? Of problemen met je gewrichten? Bij de Rozelaar kun je terecht bij een fysiotherapeut. We werken hiervoor samen met Fysio Barneveld.

Bewegingsagogie

Preventief is er bewegingsagogie op de Rozelaar. Bij de bewegingsagogie kun je sporten om fitter te worden, je lekker in je vel te voelen en voldoende beweging te krijgen.

Psychomotorische therapie

Daarnaast is er Psychomotorische therapie. Bij Psychomotorische therapie kan er gewerkt worden aan doelen gericht op sociaal, emotioneel en lichamelijk welbevinden.

Muziektherapie

Ben je vaak bang? Heb je verdriet? Ben je snel boos? Of heb je moeite met sociale contacten? Muziektherapie helpt.

Rozelaarkoor&Orkest

Kun jij een instrument bespelen? Of houd je van zingen? En vind je het leuk om op te treden? Word dan lid van het Rozelaarkoor&Orkest.

 

Locaties