Logeerzorg

Wil jij later zelfstandig begeleid wonen en daar alvast aan wennen? Zou het goed zijn om even weg van thuis te zijn, of hebben je huisgenoten rust nodig? Zoek een plek om te logeren! De Rozelaar biedt logeerzorg aan voor thuiswonende cliënten met een verstandelijke beperking. Je logeert in een fijne logeerkamer waar je je snel thuis voelt.

client afbeelding Cliënt Advies Punt

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons Cliënt Advies Punt.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Wat bieden wij?

Je logeert in één van de woonlocaties van de Rozelaar. Je hebt je eigen logeerkamer en maakt gebruik van een gedeelde badkamer. In de centrale huiskamer ontmoet je andere bewoners, eet je met elkaar en zijn er gezellige ontspannende activiteiten. Onze begeleiders helpen je. Zij zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt. Je kunt ze alles vragen en ze zijn er voor jou.

Indicatie en financiering

Om bij de Rozelaar te mogen logeren is het belangrijk dat je een VG indicatie hebt tussen 3 en 6. Verder heb je een beschikking nodig van de gemeente waar je woont óf een indicatie door het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).

Het logeren bij de Rozelaar wordt betaald door middel van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) of de Wet langdurige zorg (Wlz.) De financiering vindt plaats in Zorg in Natura (ZIN) of door middel van een Persoonsgebonden budget (PGB).

Bij Pgb geldt het dagtarief (€ 304,69) maal het aantal nachten dat je komt logeren. Je moet ook een eigen bijdrage (CAK) betalen. Dit hangt af van je eigen inkomen.

Als je vervoer nodig hebt wordt dit ook in rekening gebracht. Als je op doordeweekse dagen komt logeren verwachten we dat je dagbesteding hebt binnen de Rozelaar of bij een andere organisatie in de buurt van je logeeradres.

We kunnen ons voorstellen dat dit best ingewikkeld klinkt. Ons ClientAdviesPunt helpt je bij alle vragen die je hebt rondom aanmelden en financiering.  

Omschrijving van afbeelding(nog in te vullen)

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden?

Neem contact op met ons CliëntAdviesPunt via 0342-413334 of via mail clientadviespunt@rozelaar.nl