Een eigen woonplek

Zoek je een fijne plek om te wonen? De Rozelaar heeft 5 woonlocaties voor mensen met een verstandelijke beperking. Je hebt er je eigen appartement of slaapkamer. Je kunt je woonruimte inrichten zoals jij dat wilt. Zodat jij je er fijn voelt. Jouw thuis.

client afbeelding Cliënt Advies Punt

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons Cliënt Advies Punt.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

De ondersteuning die je nodig hebt

Vind je het leuk om de andere bewoners te ontmoeten? Dat kan in de gezamenlijke woonkamer. Samen eten is gezellig. Net als samen tv kijken. Of leuke spelletjes doen. En heb je gewerkt of ben je naar de dagbesteding geweest? Dan vind je het misschien fijn om tot rust te komen in je eigen kamer of appartement.

De ondersteuning die jij nodig hebt

We vinden het belangrijk dat jij prettig woont. Met de ondersteuning die jij nodig hebt. Daarom maken we een persoonlijk plan. We maken dit plan samen met jouw ouders of wettelijk vertegenwoordiger. Wat vind je lastig? En wat wil jij leren? Onze begeleiders helpen je. Zo word je steeds zelfstandiger. ’s Nachts is er de slaapdienst; dat geeft een veilig gevoel.

Omschrijving van afbeelding(nog in te vullen)

Wachtlijst

Voor dagbesteding is meestal geen wachtlijst. Voor wonen hebben we wel een wachtlijst. De Rozelaar heeft nu nog circa 88 woonplekken. Gemiddeld komt er jaarlijks 1 woonplek vrij.

Er is ook vraag om wonen voor mensen met een ernstige meervoudige beperking aan te bieden. Op dit moment zijn we in gesprek met andere partijen omdat we de benodigde verpleegkundige zorg graag samen met een gespecialiseerde partij willen vormgeven. 

Let op: wie op de wachtlijst komt, wordt niet automatisch geplaatst. We kijken altijd eerst of de woonplek ook echt bij je past. Heb je hier vragen over? Neem dan even contact op met ons CliëntAdviesPunt.

5 woonlocaties

De Rozelaar heeft 5 woonlocaties, 3 in Barneveld, 1 in Voorthuizen en 1 in Nijkerk.

Locaties