Een eigen woonplek

Zoek je een fijne plek om te wonen? De Rozelaar heeft 5 woonlocaties voor mensen met een verstandelijke beperking. Je hebt er je eigen appartement of slaapkamer. Je kunt je woonruimte inrichten zoals jij dat wilt. Zodat jij je er fijn voelt. Jouw thuis.

Cliënt Advies Punt

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons Cliënt Advies Punt.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

De ondersteuning die je nodig hebt

Vind je het leuk om de andere bewoners te ontmoeten? Dat kan in de gezamenlijke woonkamer. Samen eten is gezellig. Net als samen tv kijken. Of leuke spelletjes doen. En heb je gewerkt of ben je naar de dagbesteding geweest? Dan vind je het misschien fijn om tot rust te komen in je eigen kamer of appartement.

De ondersteuning die jij nodig hebt

We vinden het belangrijk dat jij prettig woont. Met de ondersteuning die jij nodig hebt. Daarom maken we een persoonlijk plan. We maken dit plan samen met jouw ouders of wettelijk vertegenwoordiger. Wat vind je lastig? En wat wil jij leren? Onze begeleiders helpen je. Zo word je steeds zelfstandiger. ’s Nachts is er de slaapdienst; dat geeft een veilig gevoel.

5 woonlocaties

De Rozelaar heeft 5 woonlocaties, 3 in Barneveld, 1 in Voorthuizen en 1 in Nijkerk.

Omschrijving van afbeelding(nog in te vullen)

Identiteit

We bieden zorg vanuit onze christelijke identiteit. De Rozelaar is er speciaal voor mensen die zich thuis voelen binnen de christelijke identiteit. Bijbellezen, bidden en ondersteuning vanuit christelijke
normen en waarden zijn belangrijk voor de bewoners.

Indicatie

Voor het wonen bij de Rozelaar heb je een WLZ indicatie nodig, een VG3 t/m 6. Financiering gaat op basis van Zorg In Natura.

 

 

Locaties