Akoestische stoel voor dagbesteding dankzij Vrienden van de Rozelaar

Dankzij Vrienden van de Rozelaar is er een akoestische stoel voor de dagbesteding.

client afbeelding Cliënt Advies Punt

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons Cliënt Advies Punt.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Onlangs was er een mooi moment op Dagbesteding Duinroos; de ergoline 4-senses akoestische stoel werd geleverd. De wens om zo'n stoel op de diverse dagbestedingsgroepen te hebben was er al langer. Een moeder van een deelnemer had deze stoel eens gezien op een beurs en dit verteld aan de begeleiders. De begeleiders waren meteen enthousiast. Dankzij Vrienden van de Rozelaar werd deze wens gerealiseerd.

Ergoline4-senses akoestische stoel

De 4-Senses akoestische stoel is een innovatieve, akoestische stoel waarmee omgevingsprikkels gereduceerd worden. Zodra je plaatsneemt in de stoel, ervaar je een veilig en geborgen gevoel doordat de stoel zich als een cocon om je heen vormt. Aan de stoel zit een tablethouder bevestigd. Daarnaast heeft de stoel ingebouwde geluidsboxen. Verbind je smartphone of tablet om de gewenste muziek en video's af te spelen. Ook heeft de stoel speciale verlichting die in allerlei kleuren afgesteld kan worden. Dit alles om een ontspannen sfeer te creëren.

Vriendenstichting, bedankt!

Vrienden van de Rozelaar
Stichting Vrienden van de Rozelaar is een groep vrienden die het werk van de Rozelaar ondersteunt. Zonder financiële steun vanuit de samenleving kunnen wij vele extra activiteiten voor onze cliënten niet realiseren.

De Vrienden van de Rozelaar dragen bij aan activiteiten die niet worden betaald vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) die direct verband houden met de activiteiten van de Rozelaar. Van huifkar-rijden tot tuinaanleg. En van zwemmen tot het inrichten van een snoezelruimte.

De Vrienden vinden het belangrijk dat deze extra activiteiten er zijn voor de bewoners en deelnemers van de Rozelaar. Hiervoor is geld nodig. Geld dat ten goede komt aan de kwaliteit van leven.

 

Op de foto van links naar rechts: Corine (teamleider), Heimen (deelnemer Dagbesteding Duinroos), Gerline (begeleider Dagbesteding Duinroos), Cornelis (deelnemer Dagbesteding Duinroos), Philip Miedema (Raad van Bestuur de Rozelaar), Henk van Woudenberg (Vrienden van de Rozelaar)

Omschrijving van afbeelding(nog in te vullen)