Bewoners woonlocatie de Rozenhof blij met nieuwe elektrische duofiets

Hele blije gezichten bij onze bewoners van woonlocatie de Rozenhof (Voorthuizen). De Vrienden van de Rozelaar hebben het mogelijk gemaakt dat er een elektrische duofiets aangeschaft kon worden.

client afbeelding Fietsvrijwilliger worden

Neem contact op met onze vrijwilligerscoördinator Tineke

0342-413334 0342-413334 Mail naar Tineke
Hele blije gezichten bij onze bewoners van woonlocatie de Rozenhof (Voorthuizen). De Vrienden van de Rozelaar hebben het mogelijk gemaakt dat er een elektrische duofiets aangeschaft kon worden.
 
Verrassing
Voor de bewoners was dit een grote verrassing. In de woonlocatie hingen briefjes dat ze op een bepaalde tijd moesten verzamelen in de tuin. De meeste bewoners zaten in de tuin aan de koffie toen een begeleider aan kwam fietsen met de nieuwe fiets. Natuurlijk werd de fiets meteen uitgeprobeerd en werden er rondjes gefietst in Voorthuizen. Heel veel mooie fietskilometers gewenst. En Vriendenstichting, bedankt!
 
Fietsvrijwilliger
Lijkt het jou nu leuk om met onze bewoners te fietsen (bijv. op een vast dagdeel per week)? Wordt dan fietsvrijwilliger! Vrijwilligers zijn heel belangrijk voor de bewoners en deelnemers van de Rozelaar. Als vrijwilliger draag je bij aan een prettige sfeer. Neem dan contact met ons op met onze vrijwilligerscoördinator via t.terpstra@rozelaar.nl

Vrienden van de Rozelaar
Stichting Vrienden van de Rozelaar is een groep vrienden die het werk van de Rozelaar ondersteunt. Zonder financiële steun vanuit de samenleving kunnen wij vele extra activiteiten voor onze cliënten niet realiseren.

De Vrienden van de Rozelaar dragen bij aan activiteiten die niet worden betaald vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) die direct verband houden met de activiteiten van de Rozelaar. Van huifkar-rijden tot tuinaanleg. En van zwemmen tot het inrichten van een snoezelruimte.

De Vrienden vinden het belangrijk dat deze extra activiteiten er zijn voor de bewoners en deelnemers van de Rozelaar. Hiervoor is geld nodig. Geld dat ten goede komt aan de kwaliteit van leven.

Omschrijving van afbeelding(nog in te vullen)