Dagbesteding Creatief maakt 'groeten-uit-Barneveld-bord

Vanmorgen was het feest bij Kinderboerderij Schaffelaar. Het 'groeten uit Barneveld' bord werd onthuld. Dit bord is gemaakt door alle deelnemers van Dagbesteding Creatief.

Communicatie

Neem contact op met onze communicatiemedewerker Jeannette

0342-413334 0342-413334 Mail naar Jeannette

Burgemeester Luteijn van Gemeente Barneveld en Wethouder Mijntje Pluimers verrichten samen met deelnemers Bianca en Erica de onthulling.

Idee
Op een vakantie in IJmuiden zag collega Mariska een 'groeten uit' bord. Het leek haar ontzettend leuk om iets soort gelijks met Dagbesteding Creatief te maken voor Barneveld te maken. Zo gezegd, zo gedaan.

Idee uitwerken
Het begon met een idee en dat werd steeds verder uitgewerkt. Want wat moest er op zo'n 'Groeten uit Barneveld-bord' komen te staan. Wat is nu typisch Barneveldse? En, waar moest het bord komen te staan? Kinderboerderij Schaffelaar bleek de perfecte locatie, met Kasteel de Schaffelaar op de achtergrond.

Bedankt
Er zijn een aantal bedrijven die op de één of andere manier hebben meegewerkt en die willen we graag bedanken.Het hout is gesponsord door de Eerste Barneveldse Houthandel, Evert Bouwman van Bouwman Totaalbouw heeft het bord zeer stevig neergezet. De heer Bert Kuijt en Marjolein Dekker van KBB hebben ook meegewerkt aan dit project en toestemming gegeven om dit op deze locatie neer te zetten. Verder hebben de BDU en Van Maanen toestemming gegeven dat ze op het bord staan. En het Veluws Verfhuis waar we alle verf hebben gekocht.

Teamwork
In februari van dit jaar werd gestart met het maken van dit bord. Iedere deelnemer van Creatief heeft gewerkt aan dit bord. Zo heeft bijvoorbeeld Gerrit het hout geschuurd, heeft Erica de 'Calimero-ballon' geverfd, het kasteel is getekend door Femke, de lucht is 'gesponst' door Marianne, Renske was van het precieze afwerken. Iedereen deed iets! Alle talenten van onze deelnemers zijn ingezet en iedereen heeft zijn of haar steentje bijgedragen aan dit project. En met dit prachtige bord staan we letterlijk midden in de samenleving.

Trots
We zijn trots dat het bord na maanden werken eindelijk af is en dat het op deze prachtige locatie staat. We hopen dat veel mensen (Barnevelders of niet) met dit bord op de foto gaan! 

2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg