Gerealiseerd

Wij zijn erg blij met de giften, die we van u hebben mogen ontvangen. Daarmee heeft de Stichting Vrienden een aantal mooie wensen van De Rozelaar kunnen helpen invullen. De volgende wensen zijn gerealiseerd.

client afbeelding Word vriend!

Meer informatie of vriend worden? Neem contact op!

0342-41 33 34 Stuur een e-mail
  • CRDL

Afgelopen zomer ontvingen de dagbestedingsgroepen op de Rozenstraat een CRDL. De CRDL (cradle) is een interactief zorginstrument dat aanraking tussen mensen vertaalt in geluid. Dit maakt nieuw contact mogelijk voor mensen die moeite hebben met communicatie en sociale contacten én hun omgeving.

  • Tuinkas

Nieuw op de Rozenstraat is ook de tuinkas. Dagbesteding Lavendel heeft daarmee naast een moestuin buiten ook in de kas mogelijkheden om heerlijke groenten en kruiden te kweken.  

  • Netschommel voor Iris

Ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van woonlocatie Iris konden wij een prachtig cadeau aanbieden: vervanging van de oude, kapotte netschommel door een nieuwe.

  • Fietslabyrint voor de woonlocaties

Naast de dagbestedingsgroepen, gebruiken nu ook bewoners op hun woonlocaties een fietslabyrint. De virtuele en interactieve fietsroutes over de hele wereld zijn een enorme stimulans om te bewegen.

  • Inrichting gezamenlijke ruimtes woonlocatie Irishof

Najaar 2022 werd de nieuwe woonzorglocatie aan de Irishof opgeleverd, die ruimte biedt aan 27 cliënten. De inrichting van de gezamenlijke ruimtes op de drie etages (keukens, woonkamers) is mede gefinancierd met een bijdrage van de Vriendenstichting. 

  • Elektrische duofiets

De bewoners van de Rozenhof zijn graag buiten. Ze zijn blij met de extra bewegingsmogelijkheid dankzij een nieuwe, elektrische duofiets.

  • Kinderboerderij

Dankzij steun van vrijwilligers en giften van particulieren en diverse fondsen genieten Rozelaar-deelnemers en vele bezoekers van jong tot oud al enkele jaren van een kinderboerderij op landgoed De Schaffelaar.

 

20220902 tuinkas.jpg20220708 crdl.jpg20220916 duofiets Rozenhof.jpg