Geslaagde Schaffelaar-2-daagse

Op woensdag 26 en vrijdag 28 juni was het feest. Ruim 50 deelnemers van diverse dagbestedingslocaties van de Rozelaar en cliënten van Norschoten liepen de Schaffelaar-2-daagse. Vanuit het Johannes Fontanus College waren er leerlingen om te ondersteunen.

Communicatie

Neem contact op met onze communicatiemedewerker Jeannette

0342-413334 0342-413334 Mail naar Jeannette

Het waren twee stralende zonnige ochtenden. De Schaffelaar-2-daagse werd georganiseerd door de Rozelaar en Norschoten. Op deze ochtenden werd een korte of lange route gelopen. De lange route is een rondje door het bos van 3,7 kilometer. De korte route is het bekende rondje om de Koewei van 1,5 kilometer.

Voor alle deelnemers die meeliepen was er een medaille. We zijn enorm trots op alle deelnemers!

Gezond leven en bewegen

De Rozelaar en Norschoten vinden gezond leven en bewegen belangrijk. Voor mensen met een verstandelijke beperking of mensen op leeftijd is dit soms lastig. Als je samen beweegt, is dit makkelijker vol te houden. Gezond bewegen houd je alleen vol als het leuk is om te doen. Beide organisaties willen dat iedereen lekker kan bewegen en sporten, zowel de bewoners als de deelnemers bij de dagbesteding. Dat bieden we op individueel niveau aan, zoals wandelen, fietsen op de hometrainer of samen eropuit op de duofiets. Maar we bewegen ook samen, zoals tijdens deze Schaffelaar-2-daagse.

Norschoten

Norschoten biedt ouderenzorg in de regio Barneveld. Van verpleeghuiszorg, hospicezorg, revalidatie, eerstelijnsbehandelingen en dagbehandeling. Op het Schaffelaar Erf heeft Norschoten een dagcentrumlocatie, speciaal voor mensen met de ziekte van Parkinson.

 

Omschrijving van afbeelding(nog in te vullen)