Magazine erbij: "iedereen is welkom om vrijwilligerswerk te doen"

Deze erbij: heeft als thema 'vrijwilligers'. Voor onze cliënten zijn vrijwilligers echt onmisbaar.

Communicatie

Neem contact op met onze communicatiemedewerker Jeannette

0342-413334 0342-413334 Mail naar Jeannette

Vrijwilligers

Met ons relatiemagazine willen we anderen inspireren: cliënten, ouders, medewerkers en relaties. We willen laten zien wie we zijn, wat we doen en waar we voorstaan. In dit nieuwste magazine is het thema ‘vrijwilligers'

Inge vertelt in ‘cliënt aan het woord’ wat vrijwilligers voor haar doen. In het hoofdartikel een interview met Tineke Terpstra, vrijwilligerscoördinator.

Bij het gewone leven lezen we dat mede dankzij vrijwilligers het voor deelnemers van Dagbesteding Lavendel mogelijk is om naar buiten te gaan en zo het gewone leven te ervaren.

Bij MiddenIn een interview met Marieke van den Top van Welzijn Barneveld. Welzijn Barneveld verbindt vrijwilligersvraag en –aanbod.

We ‘lopen’ een dagje mee met Rob. Hij woont op Woonlocatie de Rozenhof en gaat naar Dagbesteding Rozenbottel. Op verschillende dagen va de week kan hij, mede dankzij vrijwilligers op pad.

In de rubriek ‘vrijwilligers’ maken we kennis met Leo van den Akker. Hij is vrijwilliger op verschillende locaties van de Rozelaar.

Bij feiten&cijfers zien we diverse leuke feitjes over onze vrijwilligers. Wist jij dat er wel 7 Wilma’s als vrijwilliger bij de Rozelaar werken?

Op de achterkant een stralende Jarco (deelnemer) en Ronald (vrijwilliger) die samen werken op Dagbesteding Industrie.

Veel leesplezier! 

 

Eerdere edities lezen: kijk hier.