Magazine erbij: "Daar mag je straks gaan wonen"

Deze erbij: heeft als thema 'nieuwbouw'. De plannen om op de locatie aan de Irishof een woonlocatie te bouwen zijn er al jaren. Hoe kwam dit van de grond? In dit magazine volgen we de nieuwbouw. Hoe hebben bewoners zich voorbereid op de verhuizing?

Communicatie

Neem contact op met onze communicatiemedewerker Jeannette

0342-413334 0342-413334 Mail naar Jeannette

Nieuwbouw

Met ons relatiemagazine willen we anderen inspireren: cliënten, ouders, medewerkers en relaties. We willen laten zien wie we zijn, wat we doen en waar we voorstaan. In dit nieuwste magazine is het thema ‘nieuwbouw'

Ria vertelt in ‘cliënt aan het woord’ hoe ze zich op de verhuizing heeft voorbereid. In het hoofdartikel maken we kennis met de ouders van Henk van de Krol en lezen hoe zij als ouders hebben toegeleefd naar de verhuizing van Henk. We lezen over hoe de inrichting van de algemene ruimtes tot stand is gekomen. Bij de rubriek Middenin een interview met Marieta van Woningstichting Barneveld.

Tijdreis
We ‘lopen’ een dagje mee met Renate die haar prachtige kleurrijke appartement laat zien. Medewerkers Dick en Corrie vertellen over hun betrokkenheid bij de nieuwbouw. We maken ook een tijdreis van hoe de nieuwbouw tot stand kwam. Van idee tot laatste verhuisdoos en verder.

Op de achterkant zien we een blije Jan die zich thuisvoelt in zijn nieuwe appartement.

#10
Een bijzonder magazine, want dit is de 10e editie! Een mooie mijlpaal, op naar nog veel meer mooie magazines met mooie verhalen.

Veel leesplezier! 

 

Eerdere edities lezen: kijk hier.

Omschrijving van afbeelding(nog in te vullen)