Magazine erbij: "Kwaliteit is iets dat overal in terugkomt"

Deze erbij: heeft als thema 'kwaliteit'. Kwaliteit is iets dat overal in terugkomt. Kwaliteit van zorg, dat is toch het mooiste cadeau dat we onze cliënten kunnen geven?

Communicatie

Neem contact op met onze communicatiemedewerker Jeannette

0342-413334 0342-413334 Mail naar Jeannette

Kwaliteit

Met ons relatiemagazine willen we anderen inspireren: cliënten, ouders, medewerkers en relaties. We willen laten zien wie we zijn, wat we doen en waar we voorstaan. In dit nieuwste magazine is het thema ‘kwaliteit'

Bianca vertelt in ‘cliënt aan het woord’ over de Cliëntenraad. In het hoofdartikel hebben we het over hoe kwaliteit iedere dag terugkomt op Dagbesteding Rozenbottel. ‘Het zit in de kleine dingen’.

Bij het gewone leven lezen we over een incidentmelding bij Dagbesteding Schaffelaar. Hoe is het gebeurd en hoe kunnen we dit in de toekomst voorkomen?

Bij MiddenIn een interview met Tanny en Bernard, leden van de Raad van Toezicht. Ook binnen de Raad van Toezicht is er focus op kwaliteit.

We ‘lopen’ een dagje mee met Mieke op Bakkerij Taart&Zoet. Ze laat zien dat kwaliteit en hygiëne heel belangrijk zijn. In de rubriek medewerkers maken we kennis met Gesina. Ze werkte als begeleider op Woonlocatie de Vlinder, maar sinds november 2022 als beleidsmedewerker.

Bij Feiten & Cijfers zien we het kwaliteitssysteem van de Rozelaar. Zoals een spiegel altijd blijft weerkaatsen, zo geeft het kijken naar kwaliteit altijd aanleiding tot reflectie. Reflectie is kijken naar ‘wat gaat goed’ en ‘wat kan beter?’

Op de achterkant zien we bewoner Marinus van Woonlocatie de Voorde. Hij woont nog maar net bij de Rozelaar, maar het voelt al heel vertrouwd.

Veel leesplezier! 

 

Eerdere edities lezen: kijk hier.