Magazine erbij: 'Samen honder procent'

Deze erbij: heeft als thema 'duurzaamheid'

Communicatie

Neem contact op met onze communicatiemedewerker Jeannette

0342-413334 0342-413334 Mail naar Jeannette

Relaties

Een relatie, verhouding of betrekking is een verband tussen meestal twee of meerdere personen, concepten, verschijnselen of zaken. Relaties tussen mensen kunnen vele vormen hebben, zoals persoonlijke relaties, zakelijke relaties of liefdesrelaties in diverse vormen.

De Rozelaar staat voor kwalitatief goede zorg. We ondersteunen onze bewoners en de deelnemers van onze dagbesteding om hun talenten te benutten. We vinden het belangrijk dat zij het normale leven kunnen ervaren. Dat doen we met liefdevolle zorg en ondersteuning, veel professionaliteit en een werkwijze die wérkt.

Onze begeleiding richt zich op een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie met de cliënt. En op een betekenisvolle invulling van het dagprogramma. Hierdoor verdwijnt (probleem)gedrag naar de achtergrond. En ontstaat een relatie waarbinnen de cliënt ruimte ervaart voor het opbouwen van competenties. Zo gaat hij of zij zoveel mogelijk het gewone leven ervaren.

In dit magazine belichten we relaties in de breedste zin van het woord. Liefdesrelatie, vriendschapsrelatie, relaties met ouders/verwanten, maar vooral betekenisvolle relaties tussen cliënten en collega’s. In een betekenisvolle zorgrelatie voelt zowel cliënt als begeleider zich gezien en gewaardeerd.

Veel leesplezier!

Eerdere edities lezen: kijk hier.