Kiezebrink

Kiezebrink is producent en leverancier van een grote variëteit aan diervoeders, voeding voor roofvogels, reptielen, dierentuindieren, honden en katten.

Cliënten van de Rozelaar stickeren al jaren zakjes waar de producten in gaan. Er worden diverse zakjes voorzien van een etiket. Deze zakjes worden gebruikt voor het verpakken van verse vleesproducten en diverse soorten diepgevroren vis, wat dient als voeding voor honden en katten. Bij Kiezebrink worden de etiketten geprint en samen met de zakjes klaargelegd. Deze worden door de Rozelaar opgehaald en na het etiketteren weer retour gebracht. 

Korte lijnen

"De samenwerking is prettig omdat de communicatie goed is en we korte lijnen hebben. We ontvangen wekelijks een mail met de vraag of we werk hebben voor de Rozelaar. Op woensdag wordt de productieplanning voor de week erop gemaakt, en wordt er gekeken wat er gestickerd meot worden. Dit staat woensdag- of donderdagochtend klaar en wordt het opgehaald door één van de medewerkers met een aantal enthousiaste cliënten. Die week erop wordt het keurig voorzien van een etiket en wordt het weer teruggebracht bij ons."

Win-win situatie

"Het etiketteren neemt veel tijd in beslag en is een precieze klus waar aandacht aan besteed dient te worden. De meerwaarde van de samenwerking is dat er in overleg snel geschakeld kan worden en als er weinig tijd is om te etiketteren. De zakjes zien er strak en netjes uit, omdat er de juiste aandacht aan is besteed. Het is voor ons een win-win situatie. De cliënten zijn lekker bezig en voelen zich hierdoor nuttig. En aan het resultaat te zien wordt dit zeer serieus genomen door hen. Voor ons is het mooi dat dit werk uit handen genomen wordt."

 

Omschrijving van afbeelding(nog in te vullen)