Maxilia printing

Maxilia printing is specialist in het full color bedrukken van promotionele producten, merchandising en relatiegeschenken. Cliënten van de Rozelaar pakken producten uit, en weer in (nadat ze bedrukt zijn).

Denk hierbij aan trays met pennen zodat die bedrukt kunnen worden. Of de bekende dopperflessen, deze worden 'los gehaald' zodat ze bedrukt kunnen worden en daarna weer in elkaar gezet. Het in- en uit elkaar draaien van de doppers gebeurd het meest door groep Industrie. Het vullen van trays met pennen doen diverse groepen. Het werk wordt zelf opgehaald. We werken met een planning in ons systeem zodat we precies kunnen zien wanneer welke order klaar moet zijn. 

Fijne klik

"De samenwerking verloopt super fijn. De mensen die bij ons komen zijn vaak vrolijk en je ziet dat ze het leuk vinden om het werk te doen. Er is ook een fijne klik met de  begeleiders en we overleggen samen over de orders. Af en toe hebben we een grote order, en er wordt altijd goed mee gedacht over hoe er geholpen kan worden." 

Werk uit handen

"De Rozelaar neemt ons echt heel veel werk uit handen wat echt gebeuren moet om te kunnen printen, maar over het algemeen een tijdrovend iets is. Ze doen dit met veel zorg en werken echt netjes, we kunnen er echt op vertrouwen dat het goed en zorgvuldig gebeurt. De cliënten van de Rozelaar zijn met veel handen samen en dat is precies wat wij nodig hebben. Ook is het fijn om echt te zien dat de mensen van het werken genieten, en ze een zinvolle daginvulling hebben. Als ze de spullen komen halen of brengen is er altijd wel ruimte voor een praatje of een grapje. Dat is toch goed om aan mee te werken."

 

Maxilia printing