Rabobank Gelderse Vallei

De coöperatieve Rabobank is betrokken bij veel maatschappelijke initiatieven en investeert een deel van de winst in de samenleving. Dat ze maatschappelijk en lokaal betrokken zijn, blijkt uit de samenwerking met de Rozelaar.

De klanten (en ook medewerkers) van Rabobank Gelderse Vallei genieten iedere dag van de lekkernijen van onze Bakkerij Taart&Zoet. 

Maatschappelijke betrokkenheid

"We zochten een alternatief voor de kruidcake die wij onze klanten aanboden bij de koffie/thee. Bij Bakkerij Taart&Zoet worden dagelijks door de cliënten hoogwaardige bakproducten gemaakt. Cliënten hebben zinvolle dagbesteding en doordat de bakproducten verkocht worden aan particulieren en bedrijven zien ze dat deze producten worden gewaardeerd. De Rabobank vindt het vanuit maatschappelijke betrokkenheid een goed initiatief om in plaats van de kruidcake lekkernijen van Bakkerij Taart&Zoet bij de koffie/thee aan te bieden."

"De high-tea hapjes worden vers gemaakt en vervolgens bevroren bij ons geleverd. Op die manier kunnen wij dagelijks de juiste hoeveelheid uit de diepvries halen en voorkomen wij verspilling. De klanten genieten van de lekkernijen, dit horen we regelmatig"

Samenwerking

"De samenwerking verloopt heel goed. Elke vrijdag komt Lucy (cliënt van de Rozelaar) de lekkernijen brengen. Lucy geeft ook suggesties als er bijvoorbeeld weer nieuwe seizoensproducten zijn. Daar maken we graag gebruik van!"

 

 

Omschrijving van afbeelding(nog in te vullen)