Tuinkas voor Dagbesteding Lavendel dankzij Vrienden van de Rozelaar

Dankzij Vrienden van de Rozelaar werd er een tuinkas geplaatst voor Dagbesteding Lavendel.

client afbeelding Cliënt Advies Punt

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons Cliënt Advies Punt.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

In de tuin aan de Rozenstraat wordt hard gewerkt door mannen van l'Orangerie (Garderen). Er wordt namelijk in rap tempo een tuinkas gebouwd.

Deze tuinkas was een wens van Dagbesteding Lavendel. Bij Dagbesteding Lavendel houden ze heel erg van tuinieren en houden ze een mooie moestuin bij. Van de groenten die ze oogsten wordt onder andere soep gemaakt.

Wens wordt werkelijkheid

Dankzij Vrienden van de Rozelaar is deze kas van wens nu werkelijkheid geworden. Op naar heel veel uren moestuinplezier! Tijdens een gezellig koffiemoment werd er samen met cliënten en de Vriendenstichting gekeken naar hoe deze kas opgebouwd werd. De cliënten kijken er enorm naar uit als deze af is en ze er groenten in kunnen gaan verbouwen.

Vriendenstichting, bedankt!

Vrienden van de Rozelaar
Stichting Vrienden van de Rozelaar is een groep vrienden die het werk van de Rozelaar ondersteunt. Zonder financiële steun vanuit de samenleving kunnen wij vele extra activiteiten voor onze cliënten niet realiseren.

De Vrienden van de Rozelaar dragen bij aan activiteiten die niet worden betaald vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) die direct verband houden met de activiteiten van de Rozelaar. Van huifkar-rijden tot tuinaanleg. En van zwemmen tot het inrichten van een snoezelruimte.

De Vrienden vinden het belangrijk dat deze extra activiteiten er zijn voor de bewoners en deelnemers van de Rozelaar. Hiervoor is geld nodig. Geld dat ten goede komt aan de kwaliteit van leven.

Omschrijving van afbeelding(nog in te vullen)