Wensen

Stichting Vrienden van de Rozelaar heeft de volgende wensen. Wij hebben aan cliënten en begeleiders gevraagd waar behoefte aan is. Die wensen zijn uiteenlopend en kunnen niet worden ingevuld vanuit de wettelijke bekostiging. Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen.

client afbeelding Word vriend!

Meer informatie of vriend worden? Neem contact op!

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Structurele ondersteuning

Dankzij giften van particulieren en bedrijven die de Rozelaar een warm hart toedragen, kan de Vriendenstichting structureel bijdragen aan de volgende activiteiten, die belangrijk zijn voor het welbevinden van onze cliënten:

  • Huifbedrijden
  • Zwemmen
  • Rozelaarkoor & orkest


Incidentele wensen

Dagelijks vinden bij de Rozelaar 215 cliënten op de verschillende locaties hun dagbesteding. U kunt een bijdrage leveren aan een verrijking van die daginvulling. Wij hebben aan cliënten en verzorgers gevraagd waar behoefte aan is. Die wensen zijn uiteenlopend en kunnen niet worden ingevuld vanuit de wettelijke bekostiging.

  • 4-senses akoestische stoel

Een stoel om tot rust te komen. Zittend in deze stoel ervaart de cliënt minder omgevingsprikkels. Ingebouwde geluidsboxen spelen een rustgevend muziekje en er is verlichting in verschillende kleuren.

  • Kaarsenmakerij

Onze dagbestedingsgroepen hebben al enkele jaren als wens om een ambachtelijke kaarsenmakerij op te zetten en in te richten. Wat zou het mooi zijn, als die droom werkelijkheid zou worden!

  • Elektrische duofiets

Om te kunnen fietsen met de ouder wordende deelnemers is ons gevraagd of wij kunnen zorgen voor nog een elektrische duofiets.