Klaver4 in Barneveld

Woon je op jezelf? Dan is het misschien leuk dat je nieuwe mensen leert kennen. Dat kan bij Klaver4 in Barneveld. Dit is een plek om te ontspannen en te ontmoeten. Je gaat samen koken. Klaver4 is één keer in de 2 weken op woensdagavond van 17.00 tot 21.00 uur aan de Stationsweg 2H (locatie Geldersch Erf) in Barneveld.

Cliënt Advies Punt

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons Cliënt Advies Punt.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Voor mensen met lichte tot matige beperking

Klaver4 is bedoeld voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. We beginnen de avond met koffie en thee. Je kunt gezellig bijkletsen. Daarna ga je samen koken in de keuken. Samen eten is gezellig. Na het opruimen en afwassen is er tijd om te ontspannen. Zoals: spelletjes doen, wandelen of iets creatiefs maken. We eten een ijsje en gaan lekker ‘chillen’.

Omschrijving van afbeelding(nog in te vullen)

Kom je ook naar Klaver4?

Wil je graag ook naar Klaver4? Meld je dan eerst even aan via ons CliëntAdviesPunt. Dat kan per e-mail: clientadviespunt@rozelaar.nl. Of telefonisch: 0342 - 41 33 34 .

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor ambulante coaching? Neem dan contact op met ons CliëntAdviesPunt. Het CAP is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag te bereiken via 0342 - 41 33 34 of via: clientadviespunt@rozelaar.nl.

Contact

Heeft u een vraag over de rozelaar?