Gedragsdeskundige

Wat heb jij nodig om fijn te kunnen leven? De gedragsdeskundige kijkt naar jouw ontwikkeling en gedrag. En geeft advies over de begeleiding.

client afbeelding Meer weten over onze gedragsdeskundige?

Heb je vragen over onze gedragsdeskundige? Of wil je een test? Neem dan contact op met ons

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Advies en begeleiding

De gedragsdeskundige bekijkt hoe het met jou gaat. Ze kijkt naar je gedrag. En hoe jij je voelt. En ze adviseert jouw begeleiders. Aan elk team van de Rozelaar is een gedragsdeskundige verbonden. Samen bekijken we welke begeleiding jij nodig hebt. Wat gaat goed? Hoe kun jij het best wonen? Naar welke dagbesteding kun je? En hoe kunnen we jou het best begeleiden? Ook vinden we het belangrijk dat je goed voor jezelf kunt zorgen, bijvoorbeeld als je diabetes hebt.

De gedragsdeskundige adviseert jouw begeleiders over de begeleiding. Dat advies komt in het persoonlijk plan. De begeleiders en jouw eigen ouders weten beter hoe ze met jou moeten omgaan.

Onderzoek (diagnostiek)

Voel je je angstig of somber? Ben je snel boos? Of vind je het moeilijk om dingen te plannen? Dan kan de gedragsdeskundige jou onderzoeken. We weten dan beter wat de oorzaak is van jouw klacht. Dat heet: een diagnose. We maken dan een plan om de klachten te verminderen. Wil je graag werken, maar weet je niet wat je wilt doen? Dan kan de gedragsdeskundigeorthopedagoog een arbeidsinteressetest doen.

Omschrijving van afbeelding(nog in te vullen)

Triple-C

Bij de Rozelaar werken we met Triple-C. Dat betekent dat we goed kijken naar wat jij nodig hebt. We zijn dichtbij, ook als het even moeilijk is. En we zorgen dat je overdag leuke dingen kunt doen. We kijken anders naar probleemgedrag: we pakken de oorzaken aan.

Contact

Heeft u een vraag over de rozelaar?