Dagbesteding Nijkerk

Dagbesteding Nijkerk is gevestigd in het woonzorgcentrum de Pol. Hier wonen oudere mensen en revalideren mensen die ziek zijn geweest.

Locatieprofiel

Locatieprofiel Nijkerk

 

 

Contact gegevens

Vetkamp 85
3862 JN Nijkerk
Dagbesteding Nijkerk
Cliënt Advies Punt

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons Cliënt Advies Punt.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Allerlei zinvol werk

Wij helpen de medewerkers van de Pol bij het tafeldekken en afruimen in het restaurant. We stapelen washandjes voor de linnenkamer en doen spelletjes met de bewoners of gaan met ze op de beeldfiets fietsen. We hebben buiten een kraam waar we onder andere producten van de Rozelaar verkopen.

Buiten is een dierenweide met konijnen, cavia’s, kippen en schapen. Er is ook een kabouterpad waar vaak kleine kinderen overheen lopen. Iedere dag gaat er een groep buiten werken om de dieren te verzorgen.

Activiteiten/werkzaamheden

Op de dagbesteding in Nijkerk doe je leuk en zinvol werk. We helpen de medewerkers van de Pol in het restaurant. Ook maken we graag een praatje met de bewoners en hun bezoek.

Verder houden we van knutselen, schilderen, bakken en we maken creatieve producten. Ook koken we soep en maken we muziek. We doen ook arbeidsmatig werk zoals foto’s en dia’s digitaliseren, stopcontacten maken, mappen vouwen of materialen uittellen.

Daarnaast verzorgen we de dieren van de dierenweide en houden we de tuin netjes. We doen dus van alles!

 

Bijzonderheden

Onze groep is rolstoeltoegankelijk. We hebben een invalidetoilet. Er is geen douche of douchebrancard aanwezig.

Onze groep bestaat uit cliënten van verschillende leeftijden en verschillende niveaus. Zodoende kunnen we cliënten met allerlei mogelijkheden plaatsen.

Cliëntprofiel

Hou je van veel variatie in je werkdag of juist niet? Bij ons kun je terecht voor een eigen programma afgestemd op wat je kunt én wilt. Lijkt het je leuk om bij ons te werken, kom dan eens langs en maak een afspraak.