Dagbesteding Industrie in Barneveld

Werk je graag met je handen? Dan is dagbesteding Industrie misschien iets voor jou. Hier werken mensen met een verstandelijke beperking. Je doet hier allerlei arbeidsmatig werk.

Contact gegevens

Röntgenstraat 9
3771 RV Barneveld
Dagbesteding Industrie
client afbeelding Cliënt Advies Punt

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons Cliënt Advies Punt.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Allerlei arbeidsmatig werk

Dagbesteding Industrie is gevestigd in een pand op bedrijventerrein De Valk. Het is een gezellige en stoere locatie. Je werkt hier tussen de bedrijven en toch is het er rustig. Met een kar haal je de producten op bij de bedrijven. Het werk is heel veelzijdig. Je maakt Dopper-waterflessen klaar om te worden bedrukt. Dat doe je voor een bedrijf in Barneveld. Voor ditzelfde bedrijf doen we pennen in bakjes om te bedrukken. Ook maak je kant-en-klare pakketten met aanmaakhout voor de openhaard.

Gezelligheid én structuur

Het is leuk om te werken op de dagbesteding Industrie. Er is een leuke sfeer. En heb je een goed idee? Vertel dit dan. We vinden het leuk als je meedenkt. De begeleiders zorgen voor structuur en duidelijkheid. Je werkt hier ook samen met vrijwilligers van de Rozelaar.

Ruimte voor ontspanning

Na een paar uurtjes lekker doorwerken, is het ook leuk om te ontspannen. Daarom is er elke dag ruimte voor beleving. Zoals: muziek luisteren of maken, creatief bezig zijn, iets lekkers maken, een spel doen of lekker wandelen. Of nog iets anders. Dit doen we aan de hand van thema's. Het thema wisselt elke maand en is afhankelijk van wat cliënten inbrengen of wat voor seizoen het is. Zo zijn we een keer bij een boerderij geweest en maakten we een ritje met een oude brandweerwagen. Na het ontspannen, gaan we weer lekker aan de slag!