Dagbesteding Industrie

Werk je graag met je handen? Dan is dagbesteding Industrie iets voor jou!

Locatieprofiel

Locatieprofiel Industrie

 

 

Contact gegevens

Röntgenstraat 9
3771 RV Barneveld
Dagbesteding Industrie
client afbeelding Cliënt Advies Punt

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons Cliënt Advies Punt.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Werk je graag met je handen? Dan is dagbesteding Industrie iets voor jou! Dagbesteding Industrie is gevestigd in een pand op bedrijventerrein De Valk. Het is een gezellige en stoere locatie.

Je werkt hier tussen de bedrijven waar we mee samenwerken en toch is het er rustig. We maken gebruik van een mooi pand en hebben voldoende ruimte om te werken en onze producten op te slaan.

Activiteiten en werkzaamheden

We doen veel werk voor bedrijven in de buurt: het in- en uitpakken van producten, zoals pennen, doppers, veiligheidshesjes en sleutelhangers.

Van oude pallets maken we een mooi product, namelijk aanmaakhoutjes. Deze zagen en kloven we en maken we een mooie zak aanmaakhout van. We krijgen van allerlei bedrijven werk waardoor het werk erg afwisselend is, dit maakt het nooit saai.

Aan het eind van het jaar pakken we kerstpakketten in voor bedrijven. Er is ook tijd voor ontspanning, zoals wandelen. We hebben ook elke week een kook of bakactiviteit.

Bijzonderheden

  • Het pand is geschikt voor mensen die een rolstoel nodig hebben of slecht ter been zijn, we hebben een lift in ons pand.

  • We hebben boven en beneden ruimte met veel werkplekken. Door dat we over het hele pand werkplekken hebben ontstaat er sfeer en rust en geeft dit overzicht waardoor je niet snel overprikkelt raakt.