Dagbesteding Schaffelaar

Ben jij graag buiten en wil je werken in een bosrijke omgeving? Dan is dagbesteding Schaffelaar écht is voor jou!

Contact gegevens

Stationsweg 2H
3771 VH Barneveld
Dagbesteding Schaffelaar

Locatieprofiel

Locatieprofiel Schaffelaar

 

 

client afbeelding Cliënt Advies Punt

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons Cliënt Advies Punt.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Werken en ontspannen op landgoed De Schaffelaar

Je kunt hier lekker buiten aan de slag of dienstverlenend bezig zijn voor de andere partijen die gevestigd zijn
op het erf. Dagbesteding Schaffelaar is gevestigd op het Schaffelaar erf naast Landgoed Schaffelaar. Onze locatie bestaat uit 2 groepen namelijk de kinderboerderij en de dienstverlening.

We werken samen met Geldersch Landschap & Kastelen, kinderopvang Dolfijn en IVN Natuureducatie, pannenkoekenhuis Schaffelaar,  Oranjerie Lavande, dagbesteding Norschoten en TWR.

Activiteiten/werkzaamheden

Dagbesteding Schaffelaar
Werk je vanuit onze dienstverlening, dan ben je graag aan het werk voor anderen. Wij hebben dagelijks afwisselende klusjes van alle gebruikers van het Schaffelaar erf. We werken wekelijks vele manden was weg, maken het pannenkoekenhuis schoon of bezorgen de post op het erf. Daarnaast bemannen onze clienten ook het verkooppunt op het erf om bezoekers te voorzien van informatie of wat lekkers.

Kinderboerderij Schaffelaar
Werk jij graag met dieren en ben je graag buiten aan het werk? Dan is de Kinderboerderij een mooie werkplek voor jou. Wil jij alles leren over welk voer de dieren te eten krijgen of hoe je het hok schoonmaakt? Wij leren het je graag! Daarnaast ben je aanspreekpunt voor onze bezoekers en zijn we verantwoordelijk voor een schoon werkterrein. Kortom, klussen genoeg!

Bijzonderheden

Op onze groep zijn geen mogelijkheden om EMB of rolstoel gebonden cliënten te ontvangen.

Cliëntprofiel

Dagbesteding Schaffelaar - Word jij er blij om zelfstandig dienstverlenende taken uit te voeren? Werk je graag samen met andere cliënten in een prachtige werkomgeving? Dan is werken bij Dagbesteding Schaffelaar helemaal iets voor jou!

Kinderboerderij Schaffelaar - Ben jij een harde werker en vind je werken met dieren leuk? Dan is de kinderboerderij echt wat voor jou! Wij zoeken clienten die niet bang zijn om de handen vies te maken en graag buiten aan de slag zijn.