Woonlocatie aan de Irishof

In het centrum van Barneveld, met uitzicht op de toren van de Oude Kerk, staat een prachtige woonlocatie. Deze woonlocatie bestaat uit 27 appartementen, verdeeld over 3 verdiepingen. Hier wonen 27 bewoners met (24-uurs) zorg en ondersteuning van de Rozelaar.

Locatieprofiel

Locatieprofiel aan de Irishof

Routebeschrijving

De Rozelaar heeft 2 woonlocaties dicht bij elkaar: Woonlocatie Iris en Woonlocatie aan de Irishof. Beide
woonlocaties liggen aan de Irishof. Woonlocatie Iris heeft de even nummers, Woonlocatie aan de Irishof de
oneven nummers. 

Routebeschrijving naar Woonlocatie aan de Irishof

Contact gegevens

Irishof 27A
3772 JW Barneveld
Woonlocatie aan de Irishof
Cliënt Advies Punt

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons Cliënt Advies Punt.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Je eigen appartement

Iedere bewoner heeft een eigen appartement met woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer met douche en toilet. Op iedere verdieping is een gezamenlijke woonkamer. Hier kun je de andere bewoners ontmoeten. Je kunt er samen eten, spelletjes doen en tv kijken.

Activiteiten

Op deze woonlocatie wordt samen met de bewoners gekookt. We eten gezellig samen en zijn vaak in voor een spelletje. Of we drinken gezellig een bakje koffie met elkaar en kletsen over hoe de dag was. Omdat deze locatie in het centrum ligt kun je makkelijk wandelend een boodschap doen, lekker ergens lunchen of een kopje koffie gaan drinken. Verder ligt deze woonlocatie dicht bij de Dagbestedingslocatie aan de Rozenstraat. Een aantal bewoners kan dus lopend naar hun dagbesteding. Dit zorgt voor een soepele overgang van werk naar wonen.

Cliëntprofiel

De woonlocatie bestaat uit 3 verdiepingen. De bewoners van de 2e verdieping zijn behoorlijk zelfstandig en hebben vooral behoefte aan coaching van hun begeleiders. De bewoners maken zelf een keus in afwisseling tussen momenten  samen en momenten zelfstandig. Zo kookt een deel van de bewoners op het eigen appartement.

De bewoners van de begane grond en 1e verdieping hebben meer begeleiding nodig. Hier zijn meer groepsmomenten en wordt ook meer overgenomen op het gebied van huishoudelijke taken en persoonlijke verzorging.  

De eerste verdieping is gericht op de oudere bewoner en heeft ook mogelijkheden voor de meer hulpbehoevende bewoner. Er is een aangepaste badkamer beschikbaar.  

De begane grond is een mix van jongere bewoners die voor het eerst uit huis zijn gegaan en enkele oudere bewoners. Op deze verdiepingen wordt samen met de andere bewoners gekookt. We eten gezellig samen en zijn vaak in voor een spelletje. Of we drinken gezellig een bakje koffie met elkaar en kletsen over hoe de dag was.

HM_20230929__NZ77884_LR.jpgIrishof 2.jpg