Woonlocatie de Rozenhof

De Rozenhof is een mooi appartementencomplex in een gezellige woonwijk, dichtbij het centrum van Voorthuizen. Er wonen 27 bewoners, verdeeld over 3 woonlagen. De bewoners hebben uiteenlopende zorgvragen en verschillende niveaus.

Locatieprofiel

Locatieprofiel de Rozenhof

 

Contact gegevens

Hoornbloem 73
3781 SB Voorthuizen
Woonlocatie de Rozenhof
client afbeelding Cliënt Advies Punt

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons Cliënt Advies Punt.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Je eigen appartement

Elk appartement heeft zijn eigen keuken (kitchenette), badkamer, woonkamer, slaapkamer en berging. Er kan een aansluiting worden gemaakt voor je eigen wasmachine en/of droger als je dat zou willen.

Hoewel iedereen een eigen appartement heeft, vinden we verbinding onderling belangrijk. Daarom nodigen we bewoners uit om deel te nemen aan groepsmomenten en -activiteiten. In de algemene woonkamer, die wordt gedeeld met 8 andere bewoners, kun je samen eten, koffie drinken, een spelletje doen, tv kijken of gewoon even relaxen op de bank.

 

HM_20230516__NZ74195_HR.jpg

Samen activiteiten doen

Samen zorgen we ervoor dat alles in de algemene ruimte goed geregeld is, iedereen heeft eigen taken. Regelmatig ondernemen we leuke activiteiten met elkaar zoals; wandelen, naar het dorp, doen we spelletjes, zijn we creatief bezig, drinken we uitgebreid koffie of kijken we een leuke film samen.Bewoners hebben zelf invloed op hun woon- en leefomgeving, hier wordt handen en voeten aan gegeven in de bewonersvergaderingen, waar ze hun inbreng kunnen geven.

Cliëntprofiel

De cliënt staat centraal en we zijn altijd op zoek naar wat iemand nodig heeft om vaardigheden te ontwikkelen of behouden om zo veel mogelijk het gewone leven te ervaren. Deze begeleiding geven we met de Triple-C methode als leidraad.

Omschrijving van afbeelding(nog in te vullen)