Woonlocatie de Vlinder

Kun je vrij zelfstandig wonen? Dat kan op woonlocatie de Vlinder in Barneveld. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking die relatief weinig ondersteuning nodig hebben. De meesten zijn tussen de 26 en 45 jaar, sommige bewoners zijn ouder. De Vlinder staat in de mooie nieuwbouwwijk Veller. We hebben leuk en goed contact met de buurtgenoten.

Locatieprofiel

Locatieprofiel de Vlinder

 

Contact gegevens

Lakenvelderlaan 6
3772 PE Barneveld
Woonlocatie de Vlinder
client afbeelding Cliënt Advies Punt

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons Cliënt Advies Punt.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

23 appartementen én gezamenlijke woonkamers

De woonlocatie heeft 23 appartementen, verdeeld over 4 verdiepingen. Je hebt hier dus je eigen woning, met keuken en badkamer. Zoek je graag de gezelligheid op? Dat kan in één van de centrale woonkamers. Hier kun je gezamenlijk koken en eten, spelletjes doen en tv kijken. Er zijn 4 groepen: 2 groepen voor jonge meiden en 2 gemengde groepen.

Samen leuke activiteiten doen

Je voelt je snel thuis in de Vlinder. Iedereen kent elkaar en heeft contact met elkaar. De bewoners gaan onderling vaak bij elkaar op visite. Ze spreken af om samen naar het dorp te gaan. En ze vieren elkaars verjaardagen. De woonlocatie ligt vlakbij het treinstation, dus je stapt zo op de trein.

Elke avond om 19.00 uur wandelen we een rondje. Als je zin hebt, dan doe je mee. In het weekend doen we gezellige dingen. Zoals gezellig naar het dorp, iets lekkers bakken, bowlen of een filmpje kijken. Ook leuk: samen naar het werk van één van de bewoners.

Eén keer per maand op de maandagavond is er een zangavond. Hier komen de buren uit de wijk naartoe. Samen zingen we opwekkingsliederen, onder begeleiding van instrumenten.