Woonlocatie de Voorde

Vlakbij het centrum van Nijkerk staat woonlocatie de Voorde. Deze woonlocatie bestaat uit 11 appartementen, verdeeld over 2 verdiepingen. Hier wonen 11 bewoners met (24-uurs) zorg en ondersteuning.

Locatieprofiel

Locatieprofiel de Voorde

 

Contact gegevens

Beatrixhof 35
3861 KJ Nijkerk
Woonlocatie de Voorde
client afbeelding Cliënt Advies Punt

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons Cliënt Advies Punt.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Je eigen appartement

Iedere bewoner heeft een eigen appartement met woon/slaapkamer, en badkamer met douche en toilet. Er is een gezamenlijke woonkamer. Hier kun je de andere bewoners ontmoeten. Je kunt er samen eten, spelletjes doen en tv kijken.

Activiteiten

Op deze woonlocatie wordt samen met de andere bewoners gekookt. We eten gezellig samen en zijn vaak in voor een spelletje. Of we drinken gezellig een bakje koffie met elkaar en kletsen over hoe de dag was.

Deze woonlocatie ligt op een steenworp afstand van het centrum. Je kunt dus heel makkelijk naar het centrum lopen voor een boodschap of om ergens lekker te lunchen of een kopje koffie te drinken. Ook de kerk is op  loopafstand en is betrokken bij de woning. Verschillende vrijwilligers komen regelmatig langs voor een bewoner om te wandelen of een spelletje te spelen.

Cliëntprofiel

De woonlocatie bestaat uit 2 verdiepingen. Er woont een gevarieerde groep bewoners. Er zijn bewoners behoorlijk zelfstandig en hebben vooral behoefte aan coaching van hun begeleiders. Zij volgen hun eigen programma en is er regelmatig een contactmoment tussen bewoner en begeleiding. En er zijn bewoners die meer nabijheid nodig hebben van de begeleiding, ondersteuning bij de ADL-handelingen of andere activiteiten. Binnen de groep zijn er bewoners die graag op hun zelf zijn en een deel die graag meedoet aan groepsactiviteiten. Iedereen wordt op zijn/haar manier betrokken bij de huishoudelijke taken en wordt  uitgenodigd bij groepsmomenten.

Knipsel2.JPG