Woonlocatie Iris

Op woonlocatie Iris in Barneveld wonen 11 mensen met een verstandelijke beperking.

Locatieprofiel

Locatieprofiel Iris

 

Contact gegevens

Irishof 2
3772 JW Barneveld
Woonlocatie Iris
Cliënt Advies Punt

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons Cliënt Advies Punt.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Je eigen appartement

Iris is een woonlocatie die bestaat uit 2 verdiepingen. Op iedere verdieping is een gezamenlijke huiskamer waar je elkaar kunt ontmoeten of waar de maaltijd gebruikt wordt. Je hebt binnen Iris je eigen appartement, met slaapkamer, keuken en badkamer. De begeleiding richt zich op het onderhouden en/of stimuleren van de zelfstandigheid die je al hebt. Binnen Iris krijg je de dagelijkse ondersteuning die je nodig hebt. Je kan bij elkaar op bezoek gaan, maar ook in de woonkamer samen eten, een spelletje doen of samen TV kijken of muziek luisteren.

Activiteiten

De sfeer op de woonlocatie is gezellig en gemoedelijk. De begeleiding vindt het belangrijk dat jij je thuis en veilig voelt in je eigen woning. Als het kan, zorgen we samen voor het huishouden en als je kan mag je meehelpen met het koken van de maaltijd.

Als je vrij bent kun je samen met andere bewoners activiteiten doen. Zoals bijvoorbeeld naar het dorp gaan om koffie te drinken of een wandeling maken. Ook ‘s avonds wordt er vaak een wandeling gemaakt. Maar de meeste activiteiten doe je binnen je werk of de dagbesteding.

Cliëntprofiel

Er is begeleiding aanwezig als er ook bewoners in huis zijn. Overdag wordt verwacht dat de bewoners naar werk of dagbesteding zijn. Gedurende de nacht is er een slaapdienst aanwezig, die je kan roepen als je hulp  nodig hebt.