Klachtenprocedure

Ben je ontevreden over onze zorg of ondersteuning? Vertel dit dan beslist. Want vaak is een misverstand de oorzaak van een klacht. En door erover te praten, kunnen we dit misverstand vaak makkelijk rechtzetten. Bespreek je klacht daarom altijd eerst met de persoon die de klacht heeft veroorzaakt. Of met de persoon die voor een oplossing kan zorgen. Lukt het niet om samen een oplossing te bedenken? Dan kun je je klacht officieel indienen. Een klacht is pas formeel als deze wordt ingediend bij de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur neemt de klacht in behandeling.

Neem contact op met onze klachtenfunctionaris Klachtenfunctionaris

Neem contact op met onze klachtenfunctionaris

0342-413334 0342-413334 klacht@rozelaar.nl

Klachtenfunctionaris

De Rozelaar heeft een interne klachtenfunctionaris. Je kunt de klachtenfunctionaris bereiken via de gegevens die hier links staan. Na ontvangst van een klacht neemt de klachtenfunctionaris zo snel mogelijk contact met je op. 

Lees onze klachtenregeling (pdf)

De procedure

  • Je kunt de klacht bespreken met de betreffende medewerker en diens leidinggevende
  • De medewerker of diens leidinggevende kan jou wijzen op de klachtenregeling en de klachtenfunctionaris
  • De klachtenfunctionaris kan jou adviseren en helpen om jouw klacht te formuleren. Ook kan de klachtenfunctionaris helpen bij het oplossen van de onvrede
  • Kom je er samen niet uit? Dien dan een officiële klacht in bij de Raad van Bestuur. Die neemt jouw klacht dan in behandeling.
  • Is dit, gezien de situatie, ongewenst? Dan kun je je klacht indienen bij de landelijke geschillencommissie.