Waarom bij de Rozelaar?

Bij de Rozelaar is een prettige en informele werksfeer. Onze organisatie kenmerkt zich door professionaliteit en liefdevolle zorg en ondersteuning, gegeven vanuit onze christelijke identiteit. Je krijgt goede begeleiding van je werkbegeleider, praktijkopleider en je collega’s. Elke werkdag is anders. Want iedere cliënt is uniek. En iedereen heeft andere behoeften en mogelijkheden. Elke dag zijn er andere situaties. Past dit werk bij je en wil je later in de gehandicaptenzorg werken? Dat ga je ervaren tijdens je stage!

Omschrijving van afbeelding(nog in te vullen)

Triple-C
We zoeken betrokken, gemotiveerde en flexibele stagiairs. Je vindt samenwerking, overleg en collegialiteit belangrijk. Werk je graag vanuit je christelijke levensovertuiging, dan zit je helemaal goed bij de Rozelaar. Want wij geloven dat God de Schepper van al het leven is. Dit motiveert ons in onze verantwoordelijkheid voor de zorg aan en de begeleiding.

We werken volgens Triple-C. Dit is een visie en methodiek voor het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking. Niet het gedrag staat centraal, maar de vraag hoe een cliënt het normale leven kan oppakken.

Kom ook stagelopen bij de Rozelaar
Lijkt dat je wel wat, stagelopen bij de Rozelaar? Neem dan even contact op. Dat kan telefonisch (0342 – 41 33 34 – vraag naar de praktijkopleider) of per e-mail (praktijkopleider@rozelaar.nl).

Maatschappelijke stage
Ben je op zoek naar een maatschappelijke stage? Ga dan naar www.masbarneveld.nl