Coördinator Praktijkleren

Meer informatie over stage lopen bij de Rozelaar of even sparren? Bel met onze Coördinator Praktijkleren Gertine van den Brink

06-42535060 06-42535060 Mail naar Gertine

Stage

Volg je een opleiding in de zorg? En zoek je een interessante stageplek bij een zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking? De Rozelaar biedt veel verschillende stagemogelijkheden voor scholieren en studenten. Van vmbo tot wo. En van oriënterende stages tot jaarstages. Neem dus gerust contact op. We zijn benieuwd naar je verhaal!

Omschrijving van afbeelding(nog in te vullen)

Waarom bij de Rozelaar?

Bij de Rozelaar is een prettige en informele werksfeer. Onze organisatie kenmerkt zich door professionaliteit en liefdevolle zorg en ondersteuning, gegeven vanuit onze christelijke identiteit. Je krijgt goede begeleiding van je werkbegeleider, Coördinator Praktijkleren en je collega’s. Elke werkdag is anders. Want iedere cliënt is uniek. En iedereen heeft andere behoeften en mogelijkheden. Elke dag zijn er andere situaties. Past dit werk bij je en wil je later in de gehandicaptenzorg werken? Dat ga je ervaren tijdens je stage!

Omschrijving van afbeelding(nog in te vullen)

Triple-C
We zoeken betrokken, gemotiveerde en flexibele stagiairs. Je vindt samenwerking, overleg en collegialiteit belangrijk. Werk je graag vanuit je christelijke levensovertuiging, dan zit je helemaal goed bij de Rozelaar. Want wij geloven dat God de Schepper van al het leven is. Dit motiveert ons in onze verantwoordelijkheid voor de zorg aan en de begeleiding.

We werken volgens Triple-C. Dit is een visie en methodiek voor het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking. Niet het gedrag staat centraal, maar de vraag hoe een cliënt het normale leven kan oppakken.

Kom ook stagelopen bij de Rozelaar
Lijkt dat je wel wat, stagelopen bij de Rozelaar? Neem dan even contact op. Dat kan telefonisch (0342 – 41 33 34 – vraag naar de Coördinator Praktijkleren) of per e-mail (praktijkleren@rozelaar.nl).

Maatschappelijke stage
Ben je op zoek naar een maatschappelijke stage? Mail naar t.terpstra@rozelaar.nl