Vrijwilligerscoördinator

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met vrijwilligerscoördinator Tineke Terpstra. Ze vertelt je graag meer.

06-42535064 06-42535064 Mail naar Tineke

Vrijwilliger

Werk je graag als vrijwilliger in de zorg? En heb je een hart voor mensen met een verstandelijke beperking? Bij de Rozelaar zijn er volop mogelijkheden. Vrijwilligers zijn heel belangrijk voor de bewoners en deelnemers van de Rozelaar. Als vrijwilliger draag je bij aan een prettige sfeer. 

Omschrijving van afbeelding(nog in te vullen)

Volop mogelijkheden bij de Rozelaar
De Rozelaar is een zorgorganisatie met een christelijke identiteit. Vanuit onze identiteit geven we liefdevolle zorg en ondersteuning. dat doen we met circa 250 zorgprofessionals én 195 vrijwilligers, verdeeld over de diverse locaties in Barneveld, Nijkerk en Voorthuizen. Het gaat om woon- en dagbestedingslocaties. Vrijwilligers zijn heel belangrijk voor de bewoners en deelnemers van de Rozelaar. Als vrijwilliger draag je bij aan een prettige sfeer. Ook ondersteun je bij activiteiten als fietsen, zwemmen, wandelen en tuinonderhoud. En het mooie is: je krijgt heel veel waardering van onze cliënten en onze vaste medewerkers.

Maximale begeleiding én trainingen
Als vrijwilliger krijg je maximale begeleiding en ondersteuning. Je krijgt een begeleider. Hij of zij is jouw eerste aanspreekpunt. Tijdens vrijwilligersbijeenkomsten kun je ervaring uitwisselen met andere vrijwilligers. Jaarlijks is er een evaluatiegesprek. Twee keer per jaar is er een scholingsavond bij Welzijn Barneveld. Alle vrijwilligers uit de gemeente Barneveld kunnen hiernaartoe.