Vrijwilliger bij de kinderboerderij

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-413334 Stuur een e-mail

Wie zijn wij?

De Rozelaar is er voor mensen met een verstandelijke beperking. Samen werken aan een warme plek in de samenleving. Dat doen we met zinvolle dagbesteding, een fijne plek om te wonen en waardevol werk. We geven liefdevolle zorg, vanuit onze christelijke identiteit. 

Wat doen wij?

5 dagen per week wordt er dagbesteding geboden bij het Schaffelaar Erf. Onderdeel van deze locatie is de prachtige kinderboerderij, waar deelnemers met plezier werken en waar grote en kleine bezoekers kunnen genieten van de dieren.

Als 's middags om 16:00 de kinderboerderij sluit worden alle dieren naar binnen gebracht en gevoerd. Rond deze tijd worden ook de deelnemers van de dagbesteding opgehaald om naar huis toe te gaan.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken 1 of meerdere enthousiaste vrijwilligers die willen helpen bij het afsluiten van de kinderboerderij op de donderdagmiddag. Je brengt de dieren naar binnen en geeft alle dieren hun eten volgens het voerschema. Je sluit de kinderboerderij af en zo nodig ruim je nog wat dingetjes op, zodat de kinderboerderij weer netjes en verzorgd achterblijft voor de volgende dag. Tijdsbesteding: ca een halfuur per dag.

Solliciteer