(Persoonlijk) Begeleider Wonen Talentpoule (0-28 uur)

  • Locatie Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk
  • Aantal uren 0 - 28 uur per week
  • Loonindicatie € 2.338 - € 3.294 bruto p/m
Solliciteer

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-413334 Stuur een e-mail

Al jaren ervaring binnen de gehandicaptenzorg of kom je net kijken? Als je snel zelfstandig aan de slag kunt en het een leuke uitdaging vindt om te wisselen tussen werklocaties dan maken wij graag kennis met je.

(Persoonlijk) Begeleider Wonen Talentpoule

0-28 uur per week

Wat ga jij doen?

Als begeleider behorend bij de talentpoule ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning en begeleiding van de bewoners in de thuissituatie. Dit doe je bij een woonlocatie van de Rozelaar. Je ondersteunt de bewoners waar nodig bij hun dagelijkse bezigheden (samen 100%).

Je werkt op één of twee locaties voor een wat langere periode, bijvoorbeeld voor 4 maanden zodat je een collega die met zwangerschapsverlof is vervangt. Soms kan je voor een jaar op een bepaalde locatie aan de slag. Wanneer de periode afgesloten is, ga je bij een andere locatie aan de slag.

Wat wij jou bieden?

We denken graag met je mee. Bijvoorbeeld als je graag langer op een bepaalde locatie wilt blijven werken of als je wat sneller wilt wisselen tussen locaties. Het belangrijkste is dat je voor de duur dat je er bent de bewoners kent en hen kunt bieden wat zij nodig hebben. De bewoners hebben een WLZ indicatie tussen een VG3 t/m 6.

Je wordt minder belast met teamtaken zodat je meer tijd kunt besteden aan de ondersteuning van de cliënt. Je leert alle woningen binnen de Rozelaar kennen. Met een nul-urencontract mag je zelf jouw diensten inplannen en ben je dus erg flexibel in wanneer je werkt.

Met een urencontract wordt je voor 80% ingepland door planning, de resterende 20% mag je zelf inplannen. Je mag een voorkeur voor een vrije dag (doordeweeks) doorgeven, waarop jij niet ingepland wordt.

In de zomermaanden is het ook mogelijk dat jij opstart bij de woning (van 7.00 – 10.00 uur) en dat je daarna aan de slag gaat bij een dagbestedingslocatie.

Wat breng jij mee?

Als begeleider in de Talentpoule ben je zelfstandig, proactief en kan je overal aan de slag door jouw persoonlijkheid. Je hebt een zorggerichte opleiding op minimaal MBO niveau 3. Jij kunt onregelmatig werken, denk aan dag-, avond- en slaapdiensten.

Je gebruikt je kennis maar ook je zintuigen om de juiste begeleiding te bieden. Met jouw positief kritisch vermogen draag je bij aan een nog beter zorgklimaat. Ervaring binnen de (gehandicapten)zorg is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 2.338,- en € 3.294,- bruto per maand (FWG 35) o.b.v. 36 uur/fulltime.
  • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Een goede pensioenregeling via Pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW).
  • Fiscaal voordeel via FiscFree bij aanschaf van producten, zoals een fiets.
  • Jouw eigen ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. Hiervoor kun je onder andere onze Rozelaar Academie gebruiken, waar je online trainingen kunt volgen.
  • Jouw contract duurt allereerst 7 maanden. Bevalt het ons beiden goed? Dan geven wij je graag een contract voor onbepaalde tijd.

De Rozelaar valt onder de cao Gehandicaptenzorg.

Wil je meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met Mieke (Recruiter) door te bellen, mailen of appen via afdelinghr@rozelaar.nl of 06-48045986.

Heb je zin om de uitdaging aan te gaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’. Deze vacature staat altijd open, omdat wij altijd (Persoonlijk) Begeleiders kunnen gebruiken in de Talentpoule.

Solliciteer