Heb jij hart voor mensen met een
verstandelijke beperking?

En ben je op zoek naar vrijwilligerswerk? Dan zoeken we jou!

Waarom vrijwilligerswerk bij De Rozelaar?
Vrijwilligers maken het verschil en zijn onmisbaar bij De Rozelaar. Onze vrijwilligers dragen bij aan de prettige sfeer en ondersteunen bij veel verschillende activiteiten zoals fietsen, zwemmen, wandelen en het onderhouden van de tuin.

Wat bieden wij?
De Rozelaar biedt u maximale begeleiding en ondersteuning bij de uitvoering van de taken. U wordt gekoppeld aan een begeleider. Deze begeleider is uw eerste aanspreekpunt. Jaarlijks is er een evaluatiegesprek en er zijn vrijwilligersbijeenkomsten.

Daarnaast biedt Welzijn Barneveld trainingen aan voor alle vrijwilligers uit Gemeente Barneveld. Dus de vrijwilligers van De Rozelaar zijn ook van harte welkom op de scholingsavonden, deze vinden tweejaarlijks plaats.

Vrijwilliger zijn bij De Rozelaar geeft veel voldoening. U krijgt veel waardering van onze cli�nten!

Over Stichting De Rozelaar
Stichting De Rozelaar ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking in de regio Barneveld, Nijkerk en Putten. Dit doen we vanuit een protestants-christelijk perspectief. Ieder mens is uniek en heeft andere behoeften en mogelijkheden. Ons aanbod is divers. We bieden zinvolle dagbesteding en (via jobcoaching) begeleiding op een werkplek buiten De Rozelaar. Ook krijgen cli�nten thuis ondersteuning en bieden we hen een eigen� plek om te wonen.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over een vrijwilligersfunctie? Of wilt u kennis maken met een cli�nt of locatie om te kijken of er een klik is? Neem dan contact op met onze vrijwilligersco�rdinator Evelyn van Hierden via barneveld@rozelaar.nl

Onze cliënten kijken naar je uit!