Begeleider Dagbesteding

  • Locatie Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk
  • Aantal uren 0 - 28 uur per week
  • Loonindicatie € 2.338 - € 3.294 bruto p/m
Solliciteer

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-413334 Stuur een e-mail

Hey zorgzame begeleider! Wij hebben een flexibele baan binnen dagbesteding voor jou. Lees je verder?

Begeleider Dagbesteding

0-8 uur per week

Wat ga jij doen?

In onze talentpoule zoeken wij nog een vaste kracht die altijd wanneer nodig wil invallen op de groepen Duinroos, Trosroos en Rozenbottel bij onze dagbesteding op de Rozenstraat. Op deze dagbestedingslocaties komen veelal rolstoelgebonden deelnemers die hulp nodig hebben met de toiletgang, sondevoeding krijgen en verbaal niet goed kunnen spreken. Sommigen maken soep of voeren arbeidsmatig werk uit, met andere heb je een snoezelmoment. Jullie wandelen vaak een rondje. Jij ondersteunt de deelnemers waar nodig bij hun dagelijkse bezigheden (samen 100%), zodat zij een fijne dag hebben.

Wat wij jou bieden?

We zoeken een collega die met name op deze groepen kan invallen. Dit is gemiddeld 1 dag per week en gaat vaak om de vrijdag, maar het kunnen ook andere doordeweekse dagen zijn. Als je meer uren wilt maken of ook op een andere groep aan de slag wilt, denken we graag met je mee.

Wat breng jij mee?

Als begeleider in de Talentpoule ben je zelfstandig, proactief en kan je overal aan de slag door jouw persoonlijkheid. Je hebt een zorggerichte opleiding op minimaal MBO niveau 3. Je bent zorgzaam en gebruikt je kennis maar ook je zintuigen om de juiste begeleiding te bieden. Met jouw positief kritisch vermogen draag je bij aan een nog beter zorgklimaat. Ervaring binnen de (gehandicapten)zorg is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 2.338,- en € 3.294,- bruto per maand (FWG 35) o.b.v. 36 uur/fulltime.
  • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Een goede pensioenregeling via Pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW).
  • Fiscaal voordeel via FiscFree bij aanschaf van producten, zoals een fiets.
  • Jouw eigen ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. Hiervoor kun je onder andere onze Rozelaar Academie gebruiken, waar je online trainingen kunt volgen.
  • Jouw contract duurt allereerst 7 maanden. Bevalt het ons beiden goed? Dan geven wij je graag een contract voor onbepaalde tijd.

De Rozelaar valt onder de cao Gehandicaptenzorg.

Wil je meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met Mieke (Recruiter) via afdelinghr@rozelaar.nl of  0342 413 334.

Heb je zin om de uitdaging aan te gaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’ en we proberen binnen 2 werkdagen contact met je op te nemen.

Solliciteer