CliëntAdviesPunt (CAP)

Wil je meer weten over onze zorg en ondersteuning? Neem dan contact op met het CliëntAdviesPunt van de Rozelaar. Telefoon: 0342 – 413 33 34. E-mail: clientadviespunt@rozelaar.nl. Je krijgt dan te maken met zorgbemiddelaar Mieke van Hoorn.

Cliënt Advies Punt

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons Cliënt Advies Punt.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Vragen over wonen, werken en dagbesteding

Het CliëntAdviesPunt (CAP) is een afdeling van de Rozelaar waar je naartoe kunt met al je vragen. Bijvoorbeeld over de mogelijkheden om bij ons te wonen of te werken. Je kunt bij ons ook naar de dagbesteding. En we hebben leuke activiteiten voor je vrije tijd.

Plaatsing, overplaatsing en (her)indicatie

Ben je nieuw bij de Rozelaar? Of ga je naar een andere woonplek? Ook dan helpt het CAP je. Ook helpen we je bij het aanvragen van je (her)indicatie.

Een onafhankelijke cliëntondersteuner

Heb je een Wlz-indicatie? En wil je graag ondersteuning? Dan kun je terecht bij een onafhankelijke cliëntondersteuning van MEE. Lees meer over onafhankelijke cliëntondersteuning

Omschrijving van afbeelding(nog in te vullen)

Doel van het CliëntAdviesPunt

Iedereen is uniek en waardevol. En iedereen heeft unieke talenten. Wij vinden het belangrijk dat jij je talenten kunt gebruiken. En dat jij je kunt ontwikkelen. Wij ondersteunen je daarbij. Samen bekijken we wat jij nodig hebt. We regelen een passende indicatie. Of het nu gaat om wonen, werken, dagbesteding of vrijetijd.

Wachtlijsten

Voor dagbesteding is meestal geen wachtlijst. Voor wonen hebben we wel een wachtlijst. De Rozelaar heeft nu nog circa 70 woonplekken. Gemiddeld komt er jaarlijks 1 woonplek vrij. Goed nieuws: daar wordt aan gewerkt. In Barneveld komen nieuwe woningen voor mensen met een matige verstandelijke beperking (begin 2021) en voor mensen met ernstige meervoudige beperkingen (EMB – planning: 2022/2023). Begin 2020 komen er nieuwe appartementen voor mensen met een matige verstandelijke beperking. Meer over onze bouwplannen >8

Locaties