CliëntAdviesPunt (CAP)

Wil je meer weten over onze zorg en ondersteuning? Neem dan contact op met het CliëntAdviesPunt van de Rozelaar. Telefoon: 0342 – 41 33 34. E-mail: clientadviespunt@rozelaar.nl. Je krijgt dan te maken met zorgbemiddelaar Mieke van Hoorn.

Cliënt Advies Punt

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons Cliënt Advies Punt.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Vragen over wonen, werken en dagbesteding

Het CliëntAdviesPunt (CAP) is een afdeling van de Rozelaar waar je naartoe kunt met al je vragen. Bijvoorbeeld over de mogelijkheden om bij ons te wonen of te werken. Je kunt bij ons ook naar de dagbesteding. En we hebben leuke activiteiten voor je vrije tijd.

Plaatsing, overplaatsing en (her)indicatie

Ben je nieuw bij de Rozelaar? Of ga je naar een andere woonplek? Ook dan helpt het CAP je. Ook helpen we je bij het aanvragen van je (her)indicatie.

Een onafhankelijke cliëntondersteuner

Heb je behoefte aan iemand die met je meedenkt? Die helpt om jouw vraag rondom zorg en ondersteuning onder woorden te brengen? Iemand die naar jou en je ouders/verwanten luistert? Die je op weg helpt? Iemand die ook mee kan gaan naar gesprekken? 

Zo iemand is er: de Onafhankelijk Cliëntondersteuner (OC). Cliëntondersteuners hebben veel kennis van het aanbod in zorg en ondersteuning en ze weten de weg hiernaar toe. Ze luisteren goed naar jouw wensen, zien mogelijkheden en bespreken waar en bij wie je zorg of ondersteuning kunt krijgen. Ze verlenen zelf geen zorg of ondersteuning en staan los van zorgorganisaties. Een cliëntondersteuner inschakelen kost jou niets. 

Lees hier meer over onafhankelijke cliëntondersteuning

Omschrijving van afbeelding(nog in te vullen)

Doel van het CliëntAdviesPunt

Iedereen is uniek en waardevol. En iedereen heeft unieke talenten. Wij vinden het belangrijk dat jij je talenten kunt gebruiken. En dat jij je kunt ontwikkelen. Wij ondersteunen je daarbij. Samen bekijken we wat jij nodig hebt. We regelen een passende indicatie. Of het nu gaat om wonen, werken, dagbesteding of vrijetijd.

Wachtlijsten

Voor dagbesteding is meestal geen wachtlijst.

Voor wonen hebben we wel een wachtlijst. De Rozelaar heeft nu nog bijna 100 woonplekken. Gemiddeld komt er jaarlijks 1 woonplek vrij.

Toekomst - plannen voor de komende 4 jaar

  • vanaf 1 november 2022 heeft de Rozelaar Woonlocatie de Voorde (Nijkerk) overgenomen. Hier wonen 11 bewoners met een verstandelijke beperking
  • Woonlocatie in Veenendaal
  • Woonlocatie in Barneveld voor mensen met een ernstige meervoudige beperking

 

Locaties