Wij zijn de Rozelaar

Als kleinschalige christelijke zorgorganisatie bieden wij mensen met een verstandelijke beperking een warme plek in de samenleving. We bieden woonbegeleiding en ambulante coaching, dagbesteding en werkbegeleiding. Ook is er behandeling en therapie en hebben we een eigen vervoersdienst voor de dagbesteding.

Rozelaar

Verhalen

Midden in de samenleving

[ V van Vriendschap

[ Samen bewegen

[ Buurtkastje

[ Haring happen

[ Bezoek ChristenUnie

[ Kom effe buurten

Vrienden

[ Akoestische stoel

[ Brink Staalbouw

Onze bewoners en deelnemers staan midden in de samenleving. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om daar aan bij te dragen, te genieten van een zinvolle daginvulling en zich gewaardeerd te voelen. Samen willen we het gewone leven ervaren.

Lees meer over Onze zorg

Vanwege het regionale karakter van onze organisatie en de kleinschaligheid, zijn we echt ingebed in de plaatselijke samenleving. Dit blijkt uit allerlei verbindende initiatieven en activiteiten, waar we trots op zijn. Niet alleen leveren onze bewoners en deelnemers een waardevolle bijdrage, waardoor ze werkplezier, voldoening en trots ervaren. Ook maakt de samenleving kennis met mensen met een beperking, zien ze hun competenties en raken zij betrokken op elkaar. Hierdoor ontstaat verbinding en worden beide groepen toegankelijk voor elkaar. Dit beantwoordt de doelstelling van de Rozelaar om de maatschappelijke zelfstandigheid en integratie in de samenleving te bevorderen.

Lees meer over Midden in de samenleving

Ook wordt de Rozelaar ondersteund door een vaste groep donateurs, waardoor onze bewoners en deelnemers gebruik kunnen genieten van extra activiteiten en middelen.

Lees meer over Vrienden