Bezoek ChristenUnie

De fractie van ChristenUnie Barneveld bracht vrijdag 29 september 2023 een bezoek aan de Rozelaar.

Afdeling Communicatie

Wilt u meer informatie? Neem contact op met Afdeling Communicatie.

0342-413334 0342-413334 Mail naar communicatie

De fractie van ChristenUnie Barneveld bracht vrijdag 29 september 2023 een bezoek aan de Rozelaar. Hiermee lieten ze een bijzonder stukje Barneveld zien aan burgemeester Jacco van der Tak. Ook Tweede Kamerlid Nico Drost sloot aan bij dit werkbezoek.

Philip Miedema (Raad van Bestuur) liet samen met een aantal cliënten trots zien wat we in huis hebben. De ochtend startte aan de Rozenstraat waar een rondleiding werd gegeven langs onze diverse dagbestedingsgroepen, waaronder onze EMB-groepen. Het bezoek ging verder naar onze woonlocatie aan de Irishof. Daarna stapte het gezelschap in een Rozelaar-bus voor een bezoek aan Dagbesteding Industrie. Het bezoek werd afgesloten met een lunch in Rozerie Brasserie & Bakkerij

De aanwezigen waren onder de indruk van dit prachtige concept. Nico Drost: “Onze Tweede Kamerfractie zet zich in voor zorgzame gemeenschappen. De Rozelaar is een prachtig voorbeeld van een gehandicaptenzorginstelling die onderdeel wordt van de samenleving hier in Barneveld. Ik ben onder de indruk van het restaurant, het kleinschalig wonen en diverse werkvoorzieningen waarmee iedereen zijn talent kan ontplooien. Prachtig”.

Fractievoorzitter ChristenUnie Barneveld Henk Wiesenekker vult aan “Ook de cliënten, werknemers en bewoners van de Rozelaar leveren een unieke bijdrage aan Barneveld. Niet voor niets maakten wij ook een verkiezingsprogramma in eenvoudige taal. Heel leuk om te zien dat de Rozelaar blijft ontwikkelen en een geweldig nieuw restaurant heeft geopend!”.

ChristenUnie

Locaties