Burgemeester Jacco van der Tak proeft eerste haring

“Ik hou enorm van haring”. Met die woorden opende burgemeester Jacco van der Tak de haringparty van Lunchroom de Rozerie.

Cliënt Advies Punt

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons Cliënt Advies Punt.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Daarna proefde hij samen met Philip Miedema (Raad van Bestuur de Rozelaar) en Luca (deelnemer Lunchroom de Rozerie) de eerste haring.

Lunchroom de Rozerie kijkt terug op een zeer geslaagde haringparty op donderdag 22 juni. Het was prima weer, er waren veel belangstellenden en niet onbelangrijk; de haring was heerlijk! “Beter dan vorig jaar, maar dat zeggen we ieder jaar”, aldus visboer Jan van de Beek.

Philip Miedema (Raad van Bestuur de Rozelaar) heette iedereen welkom. Het was alweer een aantal jaar geleden dat de haringparty voor het laatst werd georganiseerd en we zijn dankbaar dat we deze mooie traditie nu weer op kunnen pakken.  

Daarna was het woord aan burgemeester Jacco van der Tak. Hij vertelde dat hij het bijzonder vind dat de haringparty mogelijk gemaakt wordt door sponsors en noemde daarbij dat Barneveld veel betrokken ondernemers kent.

Toen was het tijd om te proeven; deelnemer Luca, burgemeester Jacco van der Tak en Philip Miedema lieten zich de eerste haring goed smaken. Voor de tientallen aanwezigen was het daarna ook tijd om te proeven. De nieuwe haring werd daarna verkocht bij de Rozerie.

Sponsoring

De haringparty wordt mogelijk gemaakt door lokale ondernemers die een vaatje haring sponsoren, dat door deelnemers van de Rozerie verkocht kan worden. De opbrengst van de haringverkoop komt in zijn geheel ten goede aan de Rozerie. Dit jaar besteden we de opbrengst van de haringverkoop graag aan de aanschaf van benodigdheden voor onze bezorgservice. Zo kunnen we onze overheerlijke lunches en/of taarten ook bij u bezorgen!

Lunchroom de Rozerie

Lunchroom De Rozerie is een bijzondere lunchroom. De Rozerie is een leerwerkplek voor mensen met een verstandelijke beperking voor zowel gastheer/gastvrouw als keukenmedewerk(st)er. Na twintig jaar verhuizen de lunchroom en onze Bakkerij Taart & Zoet deze zomer (opening is op zaterdag 9 september) samen naar een nieuw pand op de Langstraat 15. Onze bekende gastvrijheid en goede kwaliteit nemen we mee! 

Haringparty

Locaties