Begeleider wonen (16-24 uur)

  • Locatie Barneveld
  • Aantal uren 16 - 24 uur per week
  • Loonindicatie € 2.338 - € 3.294 bruto p/m
Solliciteer

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-413334 Stuur een e-mail

Heb jij er zin in om bewoners te begeleiden bij onze kleinschalige, professionele, christelijk gehandicaptenzorgorganisatie? Dan begeleiden wij jou graag naar onze vacature voor Begeleider wonen. Lees je verder?

Begeleider wonen

16-24 uur per week – op dit moment staan er 3 vacatures open in Barneveld

Als Begeleider begeleidt jij bewoners in hun thuissituatie. Dit doe je door hen te ondersteunen waar nodig om hen zo het gewone leven, zoals jij en ik dat ook hebben, te laten ervaren. Oftewel: samen 100% te zijn. Je doet de alledaagse dingen met hen zoals koken, koffie drinken, persoonlijke contactmomenten, de werkdag bespreken.

Als Begeleider zorg jij voor een goed gevuld dagprogramma voor
de bewoners - wanneer zij niet naar hun dagbesteding zijn en help jij
hen met de uitvoering hiervan. Denk bijvoorbeeld aan samen de was
opvouwen, puzzelen, muziek maken, een rondje wandelen. De meeste
bewoners hebben hulp nodig om met een activiteit te beginnen. In het
dagprogramma wisselen taken en ontspannende activiteiten zich af.

Jij
geeft de bewoners richting in hun dag en helpt hen met het reguleren
van emoties. Ook neem jij het initiatief in het onderhouden van
contacten en het ondernemen van activiteiten buitenshuis.
Jij werkt samen met het team waar je bij hoort om de zorg op jouw werklocatie zo goed mogelijk te organiseren. Het verschilt per dagdeel of je alleen of samen met collega’s werkt. Op onze woonlocaties wonen verschillend per locatie 11 tot en met 30 bewoners.

Wat wij jou bieden?

Jij voelt je waarschijnlijk snel op jouw gemak binnen de Rozelaar, omdat er een informele sfeer is en we elkaar graag als gelijken behandelen. Dit doen we mede vanuit ons christelijk geloof. We zijn kleinschalig, regionaal én professioneel.

Jij haalt veel voldoening uit jouw werk. Je maakt namelijk verschil in het leven van de bewoners en met jouw hulp en begeleiding kunnen zij zoveel mogelijk het gewone leven ervaren.

Binnen jouw rol is veel ruimte voor eigen initiatief. Heb je leuke ideeën om met de cliënten of op de woning te doen? Jouw leidinggevende hoort ze graag van je om ermee aan de slag te gaan binnen het team.

Vanwege 24-uurs zorg werk je wisselende diensten. Voor jou geen ritme en regelmaat, maar wel overdag vrij zijn én cashen tijdens weekenden en feestdagen. Ook heb je 1 vrije dag naar keuze. Jouw voorkeuren nemen onze planners graag mee!

Vacatures

Iris: 24 uur per week

De woning de Iris is een kleine woning in Barneveld, waar 11 bewoners wonen, verdeeld over twee verdiepingen. Elke bewoner heeft een eigen appartement met een woonkamer, slaapkamer, badkamer en toilet. De bewoners van de Iris hebben leeftijden tussen de 33 en 59 jaar. De bewoners hebben verschillende hulpvragen, van lichte
ADL-zorg tot coachend begeleiden.

Aan de Irishof (1e etage): 16-24 uur per week

Hier wonen voornamelijk oudere bewoners die lichamelijk niet alles meer kunnen en laat hun geheugen hen soms in de steek en hebben ze meer tijd nodig om nieuwe informatie te verwerken. Een deel
vraagt ook (intensieve) sturing in het reguleren van spanningen en
emoties. Allen hebben baat bij een (zeer) nabije begeleider die hen door
de hele dag heen stap voor stap begeleid.

Het is mogelijk om meer of minder uren te maken. We kijken graag met je mee welke werkplek goed bij jou past!

Wat breng jij mee?

Je hebt een afgeronde opleiding richting de zorg met minimaal niveau 3 en werkervaring op een woning met mensen met een lichte verstandelijke beperking. Jij draagt vanuit jouw eigen christen zijn bij aan het bieden van een christelijke woonbegeleiding.

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris tussen € 2.338,- en € 3.294,- (FWG 35) bruto per maand bij o.b.v. 36 uur met een cao verhoging van 2% in juni en december.
  • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Goede pensioenregeling via PFZW.
  • Vier keer per jaar een sing in georganiseerd door medewerkers en cliënten van de Rozelaar in de oude kerk in Barneveld.
  • Fiscaal voordeel bij aanschaf van producten, zoals een fiets zodat je op de fiets naar jouw werk kunt.
  • Jouw eigen ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. Je hebt veel opleidingsmogelijkheden door de Rozelaar Academie, waar je online trainingen kunt volgen.
  • Jouw contract duurt allereerst 7 maanden. Bevalt het ons beiden goed? Dan geven wij je graag een contract voor onbepaalde tijd.

De Rozelaar valt onder de cao Gehandicaptenzorg.

Wil je meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met Mieke (Recruiter) via afdelinghr@rozelaar.nl of  0342 413 334.

Of solliciteer via de button 'solliciteer'.

Wij zien jouw reactie graag tegemoet. Jij krijgt binnen twee werkdagen reactie. De vacature staat open totdat we een geschikte kandidaat hebben gevonden. 

Solliciteer