Buurtkastje geplaatst bij de Rozelaar in Barneveld

Op donderdag 16 november werd een nieuw buurtkastje geplaatst in Barneveld. Deze is geplaatst bij de Rozelaar aan de Rozenstraat 9. Deelnemers van Dagbesteding Madelief gaan dit buurtkastje beheren.

Afdeling Communicatie

Wilt u meer informatie? Neem contact op met Afdeling Communicatie.

0342-413334 0342-413334 Mail naar communicatie

Tijdens een gezellig moment werd het buurtkastje geplaatst door medewerkers van Ons Bedrijf en gevuld door deelnemers van Dagbesteding Madelief. Ook Welzijn Barneveld was aanwezig.

Het idee voor een buurtkastje bij de Rozelaar was er al een tijdje en is nu gerealiseerd. De locatie aan de Rozenstraat is goed bereikbaar.

Buurtkastjes
In de gemeente Barneveld staan er op verschillende plekken buurtkastjes. Deze zijn neergezet om voedsel- en productverspilling én armoede tegen te gaan. Om een goed gevuld buurtkastje te hebben, kunnen wij jouw hulp goed gebruiken. Kan je zelf wel iets missen, dan is het mogelijk om artikelen in het kastje te leggen.

Een belangrijke voorwaarde is dat de artikelen goed en ongebruikt zijn. Denk hierbij o.a. aan voedsel en verzorgingsproducten. Alle houdbare (zie houdbaarheidsdatum) en goed verpakte levensmiddelen en producten zijn van harte welkom. Mocht je zelf iets nodig hebben, of ken je iemand –  die om welke reden dan ook iets nodig heeft -, pak dan gerust producten uit het kastje. 

Welzijn Barneveld
Welzijn Barneveld coördineert de buurtkastjes in Gemeente Barneveld. De realisatie van de buurtkastjes wordt mede mogelijk gemaakt door diverse partijen. Denk aan de Gemeente Barneveld, de Woningstichting Barneveld, maar ook diverse bedrijven en particulieren. De buurtkastjes worden gemaakt door Ons Bedrijf

IMG_7435.JPGIMG_7437.JPG

Locaties