Rozelaar viert 40-jarig bestaan met feest

Op zaterdag 10 juni was het feest voor alle cliënten, ouders/verwanten, vrijwilligers én personeel van de Rozelaar. De Rozelaar bestaat 40 jaar en dat werd gevierd met elkaar!

40 jaar in beeld

Heb jij oude foto's, of verhalen, van wonen of werken bij de Rozelaar? Stuur ze naar afdeling communicatie

0342-413334 0342-413334 Mail naar communicatie

Jubileumfeest

De locatie van dit feest was manege Voorwaarts in Kootwijkerbroek. De binnenbak was omgetoverd tot een soort festivalterrein met een grote tent, gezellige bankjes en vlaggetjes. Naast het gezellig samenzijn en lekker eten was er genoeg te doen. Zo liepen er een aantal contact-clownen rond, de belledame (grote zeepbellen) was aanwezig en ook was er een goochelaar. Mannen konden zich laten scheren bij een heuse barbier, voor de vrouwen was er een schoonheidssalon waar de nagels konden worden gelakt of de haren ingevlochten konden worden. Er was een workshop glazen kandelaren maken en we verbaasden ons over de zandkunst van Helene Wieringa. Ook waren er diverse XL-spellen zoals een sjoelbak, 4 op een rij en een tafelvoetbalspel.

Trouw

Philip Miedema (Raad van Bestuur) noemde in zijn toespraak dat hij dankbaar is voor alles wat we in de afgelopen 40 jaar mochten ontvangen als Rozelaar. Met elkaar werd het lied ‘Groot is Uw trouw o Heer’ gezongen, omdat we God dankbaar zijn voor alles wat hij aan ons geeft en Zijn trouw aan ons als organisatie.

Er waren maar liefst 5 cliënten die al 40 jaar bij de Rozelaar werken/wonen. Zij kregen een mooie corsage opgespeld en werden in het zonnetje gezet.

Personeelsfeest

Deze feestelijke dag werd afgesloten met een BBQ voor al het personeel. We kijken terug op een hele fijne feestelijke dag.

Jubileumjaar

In 1983 werd de Rozelaar opgericht als ouderinitiatief. 40 jaar verder hebben we 5 woonlocaties en 5 dagbestedingslocaties. We mogen met 220 medewerkers en 180 vrijwilligers liefdevolle zorg geven aan 220 cliënten. Door het jaar heen zijn er diverse feestelijke jubileumactiviteiten. Elke maand is er iets, van een cadeautje tot een seminar. Een aantal activiteiten zijn ook toegankelijk voor geïnteresseerden.

 

 

1.JPG2.JPG3.JPG4.JPG5.JPG6.JPG

Locaties