Doneren

Voor de inrichting van de gezamenlijke ruimtes van deze locatie is veel geld nodig. Help jij mee zodat de bewoners straks kunnen genieten van een mooi ingerichte locatie?

client afbeelding Secretariaat

Wilt u meer informatie over de nieuwbouw? Neem dan contact op met ons secretariaat.

0342-413334 0342-413334 Mail naar secretariaat

Je kunt een gift overmaken door de onderstaande QR-code te gebruiken of een bedrag over te maken op rekeningnummer NL07RABO0156249081 t.n.v. Stichting Vrienden van de Rozelaar onder vermelding van 'nieuwbouw woonlocatie Irishof'

Mede namens de bewoners, bedankt voor je gift!

Omschrijving van afbeelding(nog in te vullen)

Vriendenstichting

Stichting Vrienden van de Rozelaar is een groep vrienden die het werk van de Rozelaar ondersteunt. De vrienden van de Rozelaar dragen bij aan activiteiten die niet worden betaald vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) die direct verband houden met de activiteiten van de Rozelaar. Van huifkar-rijden tot tuinaanleg. En van zwemmen tot het inrichten van een woonlocatie die aansluit bij de behoeften van de bewoners.

Philip Miedema, Raad van Bestuur van de Rozelaar is heel blij dat de nieuwbouwplannen nu gerealiseerd worden:

"Het project heeft een lange aanloop gehad maar de woningstichting, gemeente en provincie hebben hun uiterste best gedaan om dit met ons te realiseren. Met deze nieuwbouw krijgen deze bewoners een prachtige plek in het centrum van Barneveld."

Locaties