Nieuws

 

Nieuws >>
23
Apr
Jarenlange wens gaat in vervulling: Het Gasthuis heeft een schommel!

De bewoners van Het Gasthuis hadden een grote wens: ze wilden graag een schommel in de tuin. Deze wens ging in vervulling dankzij sponsors, vrijwilligers en giften. Tijdens een feestelijk moment is de schommel officieel in gebruik genomen en zijn sponsors en vrijwilligers bedankt.

Lees verder
13
Mrt
Donderdag 5 april benefietvoorstelling in Schaffelaartheater: Ballonvaren over drie continenten

Op donderdag 5 april geeft Ben Bläss (grondlegger van de Ballonfiësta Barneveld) een presentatie over de fascinerende wereld van de ballonvaart. Het zijn presentaties van de belangrijkste ballonfestivals in de wereld. Deze show is uniek in de wereld en bevat een indrukwekkende digitale multimedia show die door kleurrijke verhalen wordt ingeleid.

De toegangsprijs is € 10,- p.p. Hiervan is 50% bestemd voor het kinderhospice en 50% voor de nieuwe bakoven van Taart&Zoet. De kaartverkoop via het Schaffelaartheater is gestart op maandag 12 maart.

Lees verder
19
Feb
Geef je op! Dinsdag 27 februari muziekactiviteit bij Rozelaar&Orkest

Zoek je nog een leuke activiteit voor in de voorjaarsvakantie?! Op dinsdag 27 februari van 14.15 tot ongeveer 15.15 uur organiseert Stichting De Rozelaar een muziekactiviteit met het Rozelaarkoor&Orkest. Wat we precies gaan doen is nog even een verrassing! Deze activiteit is voor iedereen die het leuk vindt om mee te doen. Het is vooral leuk voor kinderen!

Lees verder
12
Okt
Geef je op! Dinsdag 17 oktober muziekactiviteit bij Rozelaar&Orkest

 Zoek je nog een leuke herfstvakantie-activiteit?! Op dinsdag 17 oktober van 14.15 tot ongeveer 15.15 uur organiseert Stichting De Rozelaar een muziekactiviteit met het Rozelaarkoor&Orkest. Wat we precies gaan doen is nog even een verrassing! Deze activiteit is voor iedereen die het leuk vindt om mee te doen. Het is vooral leuk voor kinderen!

Lees verder
10
Okt
Jarenlange wens gaat in vervulling: de Acticomm is er!

Al jarenlang hadden een aantal dagbestedingsgroepen van Stichting De Rozelaar een grote wens; ze wilden graag een Acticomm voor hun cliënten. Die wens ging in vervulling dankzij een gift van het Rabofonds, SamenUniek (diaconale werkgroep voor mensen met een beperking) en dankzij de opbrengst van een collecte van de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Barneveld. Vandaag werd de Acticomm officieel in gebruik genomen en werd de cheque van het Rabofonds overhandigt aan cliënten en begeleiders van De Rozelaar.

Lees verder
18
Sept
Week van de vaktherapie: uitnodiging workshops Muziektherapie

Van maandag 2 tot en met zaterdag 7 oktober 2017 is het de week van de vaktherapie. Eén van de therapieën die hieronder vallen, is muziektherapie.  Muziektherapie is een therapievorm waarbij muziek het non-verbale middel is om mensen te helpen met problemen op emotioneel, sociaal, gedragsmatig, cognitief en lichamelijk gebied. Mensen kunnen via muziek bijvoorbeeld hun gevoelens leren uiten en oefenen met nieuw gedrag. In Barneveld zijn maar liefst 3 muziektherapeuten werkzaam. Zij geven op verschillende dagen en locaties workshops over muziektherapie. U bent van harte welkom! 

Lees verder
11
Juli
Stichting De Rozelaar behaalt Beste Werkgevers Keurmerk

Stichting De Rozelaar heeft onlangs het Beste Werkgevers Keurmerk behaald. Volgens de beoordeling van eigen medewerkers scoort De Rozelaar boven het branchegemiddelde van de Gehandicaptenzorg. Daarmee staat De Rozelaar in de lijst van Beste Werkgevers van Nederland.

Lees verder
19
Juni
Stichting De Rozelaar benoemt nieuwe directeur-bestuurder

Per 1 september zal de heer drs. Philip Miedema in dienst treden bij Stichting De Rozelaar als nieuwe directeur-bestuurder. Hij volgt de heer Jan Vogel op.

Lees verder
15
Juni
Jan Joosten proeft eerste haring bij Haringproeverij van Lunchroom De Rozerie

De haringproeverij van lunchroom De Rozerie heeft donderdag 15 juni € 1.250,- opgebracht.  De opbrengst is bestemd voor het vernieuwen van het terras van de lunchroom. Het mooie weer, de overheerlijke haring en een hoge opkomst zorgde voor een gezellige sfeer. 

Lees verder
06
Juni
Haringproeverij De Rozerie op donderdag 15 juni 2017

Stichting De Rozelaar organiseert op donderdag 15 juni 2017 een haringproeverij. Bij Lunchroom De Rozerie, Langstraat 21, wordt de eerste haring aangeboden. De opbrengst van de proeverij is voor de lunchroom.

Lees verder
1-10 uit 218 Volgende pagina >>

Volg De Rozelaar ook via

   

Share |