Nieuws

 

06
Juni

Haringproeverij De Rozerie op donderdag 15 juni 2017

Nieuws >>

Stichting De Rozelaar organiseert op donderdag 15 juni 2017 een haringproeverij. Bij Lunchroom DeRozerie, Langstraat 21, wordt de eerste haring aangeboden. De opbrengst van de proeverij is voor de lunchroom.

Om 11.00 uur wordt de eerste haring aangeboden aan een belangrijk persoon voor De Rozerie. Wie dit is blijft nog even een verrassing! Nadat de eerste haring is geproefd, mogen alle aanwezigen de haring proberen. Deelnemers van De Rozerie serveren de vis en schenken traditiegetrouw Korenwijn. Na 11.30 uur wordt de haring op de Langstraat verkocht. De opbrengst van de verkoop is bestemd voor het vernieuwen van het terras van Lunchroom De Rozerie.

Lunchroom De Rozerie
Lunchroom de Rozerie is een bijzondere lunchroom. We streven er naar om bijzonder te zijn in de kwaliteit van onze gerechten en in de kwaliteit van onze gastvrijheid. Wij zijn ook bijzonder, omdat de Rozerie mede gerund wordt door mensen met een verstandelijke beperking. De Rozerie is een leerwerkplek voor mensen met een verstandelijke beperking voor zowel de keuken als de bediening.

De Rozerie is open op de volgende tijden: maandag 11.30-17.00 uur, dinsdag t/m zaterdag 10.00-17.00 uur en vrijdag van 10.00-21.00 uur.« Terug naar overzicht